Αυτοκτονία γυμναστή: Έτοιμη να καταθέσει η γυναίκα που φέρεται να τον παγίδευσε

Λύνει τη σιωπή της η γυναίκα την οποία ο 50χρονος γυμναστής που αυτοκτόνησε την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, κατονόμασε ως εκείνη που τον «παγίδευσε» και του άρπαξε όλη του την περιουσία και τον κατέστρεψε οικονομικά .

Η 50χρονη γυναίκα είναι τοιμη να καταθέσει σχετικά με όλα όσα έγραψε και κοινοποίησε λίγες ώρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του ο γυμναστής. Επιπλέον, δηλώνει πως δεν έχει να κρύψει τίποτα και μέσω του δικηγόρου της ισχυρίζεται ότι το πραγματικό θύμα στον εκβιασμό ήταν η ίδια καθώς όσα έγραψε ο αυτόχειρας στο τελευταίο του σημείωμα που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και το έστειλε με e-mail σε συνολικά 24 παραλήπτες, είναι αβάσιμα και δεν έχουν καμία επαφή με πραγματικά γεγονότα.

Η 50χρονη γυναίκα από την περασμένη Παρασκευή έχει καταθέσει υπόμνημα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, το οποίο διαβιβάστηκε στη συνέχεια στο Ανθρωποκτονιών που έχει αναλάβει την υπόθεση, λόγω των σοβαρών καταγγελιών που έκανε ο αυτόχειρας. Το υλικό που υπήρχε στο υπόμνημα που κατέθεσε η γυναίκα, συνοδευόταν, μεταξύ άλλων, από περίπου 100 μηνύματα που ισχυρίζεται ότι της είχε στείλει ο 50χρονος και ένα ιδιόχειρο σημείωμα από τον Σεπτέμβριο του 2021, στο οποίο ο γυμναστής έλεγε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του και ζητούσε συγνώμη.

Η 50χρονη γυναίκα έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι είναι στη διάθεση των Αρχών και, μάλιστα, έχει ζητήσει να γίνει άρση του τηλεφωνικού, του τραπεζικού και του φορολογικού της απορρήτου, προκειμένου να αποδείξει ότι όσα έγραφε ο γυμναστής, στο τελευταίο του ηλεκτρονικό μήνυμα που την κατηγορούσε για οικονομική εκμετάλλευση και απάτη, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τα πραγματικά γεγονότα. Επίσης, ζητά να ανοίξουν όλους τους λογαριασμούς της, καθώς υποστηρίζει ότι δεν έλαβε χρήματα από τον γυμναστή.

Προηγούμενο άρθροΠτήση γεμάτη αγωνία για τους επιβάτες πάνω από το αεροδρόμιο Μακεδονία
Επόμενο άρθροΕπίδομα ρεύματος: Μετά τις 14.6 έως 30.6.2022 οι αιτήσεις