Αττική Οδός: Απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων από σήμερα στις 10 μ.μ λόγω της κακοκαιρίας «Φίλιππος»

Την πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, καθώς και αρθρωτών λεωφορείων, στην Αττική Οδό από τις 10:00 σήμερα το βράδυ, Τετάρτη 9/3, έως την ύφεση των φαινομένων, ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας «Φίλιππος» που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Από την παραπάνω απαγόρευση εξαιρούνται τα οχήματα οδικής βοήθειας, τα φορτηγά που μεταφέρουν αλάτι καθώς και οχήματα εκτάκτου ανάγκης.

Η Αττική Οδός συνιστά στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια έντονων καιρικών φαινομένων. Παράλληλα, τους καλεί να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις /ενημερώσεις των αρμόδιων αρχών σχετικά με νέους περιορισμούς που ενδέχεται να επιβληθούν.

Υπενθυμίζεται ότι μέσω του λογαριασμού της εταιρείας στο Twitter, @aodostraffic, υπάρχει συνεχής ενημέρωση σχετικά με τις συνθήκες κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο.

Προηγούμενο άρθροΤηλεκπαίδευση την Πέμπτη για τους μαθητές των σχολείων που θα είναι κλειστά
Επόμενο άρθροKακοκαιρία Φίλιππος: Έκλεισε η Εθνική Οδός από τα διόδια των Αφιδνών – Σε ποιες περιοχές θα κάνει “βουτιά” ο υδράργυρος