Αθήνα: Μέσα από τις φυλακές δινόταν οι εντολές για τα συμβόλαια θανάτου

Ένας τυχαίος έλεγχος στο Χαϊδάρι στάθηκε η αφορμή να συλληφθεί ένας αλλοδαπός ο οποίος στη συνέχεια και μετά από ανακρίσεις κατονόμασε έναν από τους πιο γνωστούς κακοποιούς της νύχτας που στο παρελθόν έχει εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών αλλά και σε αλλά βαριά αδικήματα και τώρα βρίσκεται έγκλειστο στις φυλακές, ως ηθικό αυτουργό των δυο ενόπλων επιθέσεων σε Αγία Βάρβαρα και κέντρο Αθήνας.

Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς, ο άνθρωπος που του έδωσε την εντολή για να εκτελέσει τα δύο θύματα είναι ένας κακοποιός της νύχτας και την εντολή την έδωσε μέσα από τις φυλακές, όπου παραμένει εκτίοντας ποινή φυλάκισης. Ηγείται εγκληματικής οργάνωσης για ναρκωτικά και για λόγους αντεκδίκησής του ζήτησε να κάνει τις δύο δολοφονίες.
Η μέχρι τώρα έρευνα δείχνει να πρόκειται για μεγάλο ξεκαθάρισμα μεταξύ συμμοριών που εμπλέκονται σε εμπόριο ναρκωτικών ουσιών.

Το ποιος θα κυριαρχήσει στην αγορά στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Βαρβάρας και ποια συμμορία θα έχει το πάνω χέρι φαίνεται να ήταν η αιτία που βρίσκεται πίσω από τις δύο δολοφονίες.
Ο Αλβανός που συνελήφθη σε τυχαίο έλεγχο στο Χαϊδάρι με το Καλάσνικοφ περιέγραψε όλη την διακλάδωση των εγκληματικών οργανώσεων και των συμμοριών της νύχτας που σκοπό έχουν να κυριαρχήσουν συγκεκριμένες φατρίες κακοποιών σε συγκεκριμένες περιοχές.
Η αποκάλυψη ήρθε όταν ο αλλοδαπός βρέθηκε χθες στα χέρια των Αρχών και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι είναι τόσο ο εκτελεστής της ανθρωποκτονίας στην Αγία Βαρβάρα όσο και ο εκτελεστής στην απόπειρα ανθρωποκτονίας στο κέντρο της Αθήνας.
Οι περιγραφές των μαρτύρων αλλά και το υλικό από κάμερες ασφαλείας που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί σε αυτές τις δύο περιπτώσεις τους βοήθησαν να ταυτοποιήσουν τον εκτελεστή και να διαπιστώσουν ότι πρόκειται για έναν βαρυποινίτη ο οποίος είχε απασχολήσει στο παρελθόν για ναρκωτικά, ληστείες, κλοπές, εκβιασμούς.
Τώρα, έχουν οι Αρχές έχουν επικεντρωθεί στο να εντοπίσουν το άτομο αυτό και να ακολουθηθεί η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης.

Προηγούμενο άρθροΠυρκαγιά σε δασική έκταση στη Φυλή Αττικής
Επόμενο άρθροΧανιά: Υπό κράτηση έως την απολογία του 52χρονος που χτυπούσε τα παιδιά του – Επιτέθηκε και σε αστυνομικού