Άστραψε και βρόντηξε ο ναύαρχος Β. Πολίτης: “Χθες γελοιοποιήθηκε η ελληνική βουλή… νομιμοποιήσαμε τους νεοναζί”

«Μολύνθηκε η ιερότητα του χώρου» είπε μιλώντας στον Focus FM και στην δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ο Υποναύρχος ε.α Βασίλης Πολίτης σχολιάζοντας την ομιλία Ζελένσκι και την εμφάνιση μέλους του τάγματος Αζόφ στο ελληνικό κοινοβούλιο.

«Αυτός που βγήκε ο ναζί είχε ελληνικά χαρακτηριστικά, έχουν το θράσος να λένε ότι είναι έλληνες;  Έλληνες αυτοί οι μασκοφόροι τους οποίους χειροκρότησαν» αναρωτήθηκε λέγοντας ότι «χειροκρότησαν το θίασο Ζελένσκι και τους Αζοφ. Αυτή ήταν μεγάλη ντροπή. Χθες γελοιοποιήθηκε η ελληνική βουλή… νομιμοποιήσαμε τους νεοναζί».

«Αυτό έγινε μόνο στην ελληνική βουλή πουθενά αλλού για να μας ξεφτιλίσουν».

Ο Υποναύρχος ε.α Βασίλης Πολίτης εξήγησε τι πρεσβεύει το Τάγμα Αζόφ παρουσιάζοντας στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από το Γραφείο της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

 «Έχουν συνδέσει το τάγμα Αζόφ με εγκλήματα πολέμου μαζικές λεηλασίες, παράνομες κρατήσεις και βασανιστήρια. Η αναφορά από τα Ηνωμένα Έθνη για το 2017 λέει ξεκάθαρα πως τα τάγματα Αζοφ δολοφόνησαν μέσα σε ένα χρόνο 235 αθώους πολίτες, άμαχο πληθυσμό . 125 άνδρες, 62 γυναίκες, 10 παιδιά, 6 κορίτσια… βιασμοί …όλοι στην περιοχή της Μαριούπολης. Αυτό είναι το Τάγμα Αζόφ»

Ακούστε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του κ. Πολίτη στο ηχητικό που ακολουθεί:

Προηγούμενο άρθροΣτο Κίεβο η πρόεδρος της Κομισιόν
Επόμενο άρθρο14.763 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ