Ξεσπούν από αγανάκτηση οι γονείς οι γονείς του 6χρονου Τριαντάφυλλου ο οποίος την περασμένη Παρασκευή αγνοούνταν για δύο περίπου ώρες, στον Ασπρόπυργο.

Η μητέρα του 6χρονου, μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA δηλώνει «Δεν μπορούσε να συνέλθει. Προσπαθούσα να τον ηρεμήσω. Είχε γραπωθεί πάνω μου. Σε καμία μάνα να μη συμβεί»
«Έπρεπε η συνοδός να πάει μέχρι το τελευταίο κάθισμα. Να δει αν ένα παιδάκι το πήρε ο ύπνος» τόνισαν οι γονείς του Τριαντάφυλλου προσθέτοντας ότι ο γιος τους «είχε μείνει τελευταίος μέσα στο λεωφορείο. Είχε κατέβει ήδη η συνοδός. Και εκεί το λεωφορείο αντί να κάνει στάση στο σπίτι μας λίγο πιο κάτω, που τον περίμενε η γιαγιά του, έκανε αναστροφή και πήρε άλλη κατεύθυνση».
«Λίγο πριν ξεκινήσουν τα σχολεία, του είχαμε πει ότι “μην ανησυχείς, ό,τι και να συμβεί εγώ και η μάνα σου θα σε βρούμε” και το είχε συγκρατήσει ο Τριαντάφυλλος» δήλωσε ο πατέρας του.
Οι γονείς του 6χρονου ζητούν τη λήψη δραστικών μέτρων για την ασφάλεια των παιδιών. «Να γίνεται καταγραφή και πού κατεβαίνει το κάθε παιδί. Να υπάρχουν λίστες».
Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Παρασκευής, η γιαγιά του Τριαντάφυλλου περίμενε να παραλάβει το 6χρονο παιδί μετά το σχολείο. Ωστόσο καθώς η ώρα πέρασε τις 16:30, η γιαγιά ενημέρωσε τους γονείς. Ο θείος του παιδιού μετέβη στο σχολείο όπου εκπαιδευτικός του είπε ότι όλα τα παιδιά επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο. Αφού οι γονείς ενημέρωσαν την αστυνομία, βρήκαν το τηλέφωνο του οδηγού του πούλμαν ο οποίος τους είπε ότι όλα τα παιδιά έχουν παραδοθεί.
Τελικά, ο 6χρονος εντοπίστηκε στο λεωφορείο το οποίο έφτασε μέχρι και τα διυλιστήρια Ασπροπύργου, κλειδωμένος.
Στη συνέχεια, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 45χρονου οδηγού και της 60χρονης συνοδού και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα όπου τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και παραπέμφθηκαν σε δίκη στο αυτόφωρο. Σύμφωνα με όσα φέρονται να ισχυρίστηκαν, το παιδί είχε ξαπλώσει στο τελευταίο κάθισμα και το πήρε ο ύπνος. Οι ίδιοι ισχυρίστηκαν ότι κατά τον τελευταίο έλεγχο δεν είδαν τον 6χρονο.

Φώτο αρχείου

Προηγούμενο άρθροΙαπωνία: 4 νεκροί, περισσότεροι από 100 τραυματίες από το πέρασμα του τυφώνα Νανμαντόλ
Επόμενο άρθροΠροσωπικός γιατρός: Εντάσσονται δέκα νέες ειδικότητες στο πρόγραμμα