Άρση μέτρων: Με μουσική αλλά χωρίς χορό στους γάμους…

Με μουσική αλλά χωρίς… χορό (!) οι γάμοι στη χώρα μας, σύμφωνα με όσα δήλωσε  ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης το πρωί της Παρασκευής, ενώ προχώρησε και σε διευκρινίσεις σχετικά με τη λειτουργία των επιχειρήσεων εστίασης.

Μιλώντας στην ΕΡΤ1 ανέφερε ότι το άνοιγμα της εστίασης και των δεξιώσεων, αφορά σε καθήμενους, άρα δεν προβλέπεται -όπως είπε- χορός σε καμία περίπτωση. Ειδικά στις δεξιώσεις ο μέγιστος αριθμός ατόμων ανά τραπέζι (ροτόντα) μπορεί να είναι οκτώ.

Επεσήμανε επίσης ότι μπορεί να υπάρχει ορχήστρα για τη μουσική σε χώρο διασκέδασης ή σε γάμους, βαπτίσεις κλπ, ενώ θεώρησε ότι το όριο των 300 ατόμων ανά δεξίωση που θα ισχύσει από την 1η Ιουλίου «είναι επαρκής».

Ο κ. Παπαθανάσης διευκρίνισε επίσης ότι οι επιχειρήσεις εστίασης που βρίσκονται εντός στοών θα μπορούν να λειτουργούν αν πρόκειται για αεριζόμενες στοές με δύο εισόδους.

«Το κάθε τι έχει νόημα. Η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 01.30 έως 05.00 λήγει τέλος του μήνα. Αυτή την στιγμή οι λοιμωξιολόγοι μας λένε ότι πρέπει να τηρήσουμε αυτό το ωράριο», είπε ο κ. Παπαθανάσης.

Προηγούμενο άρθροΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ-ΓΙΑ ΤΟ “ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ” ΤΣΙΠΡΑ – ΤΑΣΟΥΛΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Ξεκινούν έργα στην Περιφερειακή, δείτε σε ποια σημεία