Άρης Μουσιώνης: “Εμείς εμβολιαζουμε τον πληθυσμό λες και είναι χοιρομονάδα, που μπαίνουν οι κτηνίατροι και εμβολιάζουν συλλήβδην όλα τα χοιρίδια” – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM

Για το “παράδοξο της υποχρεωτικότητας” μίλησε μεταξύ άλλων στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη, ο ορθοπεδικός/χειρουργός κ. Άρης Μουσιώνης.

“Δεν υπάρχει κανείς γιατρός, ο οποίος να επιβάλλει μία πράξη, τη χορήγηση ενός φαρμακευτικού σκευάσματος με εξαναγκασμό και να περιμένει ότι θα υπάρξει καλό αποτέλεσμα.Και μόνο η υποχρεωτικότητα, γεννάει νόσο. Δεν έχει δικαίωμα κανείς , παρά μόνο οι φασίστες και οι ναζιστές να επιβάλλει στον ασθενή απολύτως καμία πράξη χωρίς την πλήρη ενημέρωσή του και τη δική του συγκατάθεση. Αυτό που ζούμε σε βάρος της υγείας των ανθρώπων, σε βάρος της υγείας των κοινωνιών μας, είναι εκφασισμός”, σημείωσε.

“Τα συγκεκριμένα αυτά φαρμακευτικά σκευάσματα, τα εμβόλια, δεν υπάρχουν Θα υπάρξουν όταν δοθεί η τελική άδεια έγκρισης.Για φανταστείτε τον Μάρτιο του 2023, που θα έχει εμβολιαστεί ο μισός πλανήτης, να παρθεί τελικά μία απόφαση απόρριψης της αίτησης άδειας του προϊόντος. Μέχρι τότε λοιπόν, θα πρέπει να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί. Αυτό το σκεύασμα, βγήκε υπό συνθήκες. Εμείς εμβολιάζουμε τον πληθυσμό λες και είναι χοιρομονάδα, που μπαίνουν οι κτηνίατροι και εμβολιάζουν συλλήβδην όλα τα χοιρίδια. Τα παιδιά είναι τα μόνα αποδεδειγμένα ότι 99% περνάνε την ίωση στο πόδι, χωρίς κανένα πρόβλημα και εμείς, εξαναγκάζουμε. Αυτό είναι εκφασισμός του δημοσίου βίου στα θέματα της δημόσιας υγείας. Έχουμε διχάσει την κοινωνία. Έχουμε στρέψει το μισό ελληνικό λαό, ενάντια στον άλλο μισό. Αυτό από μόνο του είναι νοσογόνο. Το μίσος γεννάει αρρώστιες. Όσο ποτέ άλλοτε, χρειαζομαστε την Ορθοδοξία, την Πίστη μας. Τα ιερά και τα όσιά μας.Επιτρέπεται η ιεραρχία να μετατρέπει τους ναούς, τόπους λατρείας και άσκησης θρησκευτικών καθηκόντων του κάθε πολίτη σε εμβολιαστικά κέντρα; Για όνομα του Θεού”, σημείωσε.

Αναφορικά με το χάος που δημιουργήθηκε στον Καναδά μετά την απόφαση για υποχρεωτικό εμβολιασμό και το γεγονός ότι φυγαδεύτηκε σε μυστική τοποθεσία ο Τριντό, ο κος Μουσιώνης, δήλωσε:

“Πρέπει να καταλάβουμε εδώ στην Ευρώπη ότι δεν κυνήγησαν τον Τριντό. Κυνήγησαν τις πολιτικές του. Εδώ στην Ελλάδα θα πρέπει να κυνηγήσουμε τις πολιτικές του Μητσοτάκη, όχι τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να τεθεί σε αναστολή από τον κυρίαρχο ελληνικό λαό, με δημοκρατικές διαδικασίες μέσα από τις εκλογές. Για να μην έρθουν άλλοι και εφαρμόσουν τις πολιτικές του Τριντό στον Καναδά, ή τις πολιτικές του Μητσοτάκη στην Ελλάδα. Πρέπει λοιπόν οι Έλληνες να σκέφτονται, να ενημερώνονται και να καταλαβαίνουν ποιες πολιτικές ασκούνται αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, εάν είναι προς όφελος της δημόσιας υγεία, της οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας, των εθνικών μας θεμάτων, τότε πραγματικά να επιλέξουν ελεύθερα και αυτόβουλα αυτόν που θέλουν να είναι ο επόμενος κυβερνήτης της χώρας μας”.

Ο κος Μουσιώνης αναφέρθηκε και στη στενή σχέση του με τον διευθυντή κλινικής φαρμακολογίας Δημήτρη Κούβελα, με αφορμή τα όσα ακούστηκαν από τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη στη Βουλή. “Είναι ο άνθρωπος που έφερε την εξειδίκευση της κλινικής φαρμακολογίας στην πατρίδα μας. Ανάμεσα στους γιατρούς και στις φαρμακοβιομηχανίες πρέπει να υπάρχει εξειδίκευση, ένας έλεγχος για να μην καταναλώνουμε παραπάνω από όσα πρέπει και να ελέγχουμε τη χρήση των φαρμάκων.Δεν του έκανε χάρη κανείς, ήταν ο μοναδικός , ήταν τα προσόντα του. Αυτά που είπε ο κος Πλεύρης είναι επιεικώς ανιστόρητα. Ο Δημήτρης Κούβελας είναι βαθύτατα θεσμικός, είναι δημοκρατικός πολίτης”, υπογράμμισε.

“Ο κος Θεοκλής Ζαούτης, Πρόεδρος του ΕΟΔΥ, παραδέχτηκε ότι “μαγείρεψαν “κατα 20% παραπάνω θανάτους από covid. Αυτό βόλευε το αφήγημα και το σενάριο το τρομολαγνικό για να εξαναγκάσουν σε υποχρεωτικότητες τους έλληνες πολίτες. Ο τρόπος που διαχειρίστηκαν την πανδημία, έφερε ώς αποτέλεσμα να αυξηθούν οι θανατοι κατά 10%-20% παραπάνω κάθε μήνα από άλλα αίτια. Γιατί; Δεν διαχειριζόμαστε ασθενείς που έχουν άμεση ανάγκη , είτε καρκινοπαθείς, είτε νεφροπαθείς, γιατί υποτίθεται ότι δίνουμε έναν αγώνα για να προασπίσουμε το ελληνικό δημόσιο σύστημα, όταν οι ίδιοι το υπονομεύουν. Πως; Θέσαμε σε αναστολή 7.000 υγειονομικούς τη στιγμή που με δήλωση του Μπουρλά, του διευθύνοντος συμβούλου της Pfizer και οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν. Απευθύνομαι πάλι στη σημερινή κυβέρνηση και λέω. Αυτό το οποίο κάνουν με τους “μερικώς” εμβολιασμένους που δε θα τεθούν σε αναστολή…Υπάρχει μερικώς έγκυος; Το ίδιο δεν υπάρχει και μερικώς εμβολιασμένος. Πόσο άλλο θα εκτρέπονται από την επιστημονική λειτουργία και πρακτική;” αναρωτήθηκε.

Προηγούμενο άρθροΠατέρας Ελπίδιος: “Έρχεται τριπλή καταστροφή. Συνδυασμός παγκόσμιας αρρώστιας, βιβλικών καιρικών φαινομένων και πολέμων” – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM
Επόμενο άρθροΚαταγγελία-«ΒΟΜΒΑ» Χ. Κοροξενού – «Κορονοπάρτι» για κοπή βασιλόπιτας στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM