Τελικά τα κατάφεραν και πάλι να φέρουν μπέρδεμα. Το μεσημέρι ανακοινώθηκε από την ΓΓΑ, η διεξαγωγή όλων των αγώνων της Superleague 1 και της Basketleague ακόμα και στη Θεσσαλονίκη. Αργά το απόγευμα, ήρθε η ανατροπή από την Πολιτική Προστασία, που τα ακύρωνε όλα.

Και η ερώτηση τελικά που παραμένει είναι η εξής: τι θα γίνει με το Άρης-ΑΕΚ; Λογικά οι απαντήσεις θα δοθούν μέσα στην ημέρα, αν και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δύο είναι οι ενδεχόμενα. Η οριστική αναβολή της αναμέτρησης (κάτι που προφανώς βολεύει την ΑΕΚ, που έχει και ευρωπαϊκό ταξίδι-ματς την Πέμπτη), είτε το ματς να διεξαχθεί σε κάποιο άλλο γήπεδο.

Σε αυτή την περίπτωση, η μοναδική επιλογή είναι το Πανθεσσαλικό, μιας και σε Γιάννενα και Λάρισα, υπάρχουν παιχνίδια το Σαββατοκύριακο. Επιπλέον, στον Άρη έχουν πρόβλημα και με τις προπονήσεις, μιας και έχουν απαγορευθεί. Στην κυριολεξία ένα… μπάχαλο. Ας περιμένουμε λίγο πάντως και τις επόμενες ώρες, εκτός απροόπτου, θα απαντηθούν όλα τα ερωτηματικά.

Η μόνη περίπτωση για να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη είναι να δοθούν ειδικές άδειες για προπονήσεις και για το ματς.

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη:Τα πρόστιμα της αστυνομίας για την μη τήρηση των μέτρων χθές
Επόμενο άρθροΞεπέρασαν τις 160.000 οι αιτήσεις στο πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ»