“Δεν υπάρχει Έλληνας, δεν υπάρχει άνθρωπος που έχει δει αυτο το περιστατικό και δεν έχει πραγματικά συντριβεί μέσα του” δήλωσε στον Focus FM 103.6 και το δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ο επεμβατικός καρδιολόγος, Αργύρης Νταλιάνης, για το δυστύχημα των Τεμπών.

“Σε άλλες χώρες του κόσμου, δεν υπήρχε περίπτωση να συμβεί ποτέ. Όπως κι εμείς οι υγειονομικοί που επι χρόνια κάνουμε εκκλήσεις για την ανεπάρκεια του συστήματος υγείας και τις δυσκολιες που αντιμετωπίζει ο ασθενής. Έχουν πεθάνει άνθρωποι. Σε φορεία, σε διαδρόμους, εκτος ΜΕΘ και δεν έχει ταραχθεί τίποτα στα λιμνάζοντα ύδατα της κοινωνίας. Δηλαδή θα πρέπει να γίνει ένα τραγικό γεγονός τέτοιου μεγέθους, για να καταλάβουμε τι συμβαίνει; Είναι τραγικές οι ελλείψεις του κράτους. Αυτή η κατάρρευση του συστήματος δεν είναι μόνο στην TRAINOSE”.

Για την παράταση των υποχρεωτικών ράπιντ τεστ μέχρι το τέλος Μαρτίου., ο κος Νταλιάνης αναρωτήθηκε: “Αυτή τη στιγμή το υπουργείο υγείας βρίσκεται σε αυτό τον πλανήτη ή είνα αλλού; Η κυβέρνηση είναι γήινη, ή εξωγήινη; Διότι αυτά, μόνο στον Άρη μπορούν να συμβούν. Ας μας πουν σε ποιο άλλο κράτος υπάρχει ακόμα ράπιντ τεστ. Υπάρχουν αυτή τη στιγμη επιδημιολογικά στοιχεία; Κάποια στιγμή ο φάκελος κορονοϊός θα ανοιξει. Όπως έγινε με τα τρένα θα γίνει”.

Αναφορικά με το γεγονος της σύνδεσης των αιφνίδιων θανάτων, με το σύνδρομο long covid ο κος Νταλιάνης ανέφερε: ” Θα πρέπει κάποια στιγμή να μας πούν τι ακριβώς είναι αυτο το σύνδρομο. Οι περιγραφές είναι πολύ ασαφείς και γενικές. Η covid δεν κάνει μυοκαρδίτιδα.Αντιθέτως φαίνεται ότι σε ανθρώπους που έχουν φύγει με αιφνίδιο θάνατο, υπάρχει στη μικροκυκλοφορία – στα μικρα αγγεία- της καρδιάς η πρωτεΐνη του εμβολίου, η οποία τα έχει γεμίσει με θρόμβους. Αυτό που εγώ από την εμπειρια μου έχω παρατηρήσει είναι ότι , όποιος έχει εμβολιαστεί και εν συνεχεία κολλάει και covid , περνάει χειρότερα τη λοίμωξη και έχουμε και πολλές επιπλοκές. Δεν εχω δει πραγματικά αιφνιδιο θάνατο τον τελευταίο καιρό που να αφορα άτομα τα οποία δεν έχουν εμβολιαστεί”.

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ:

Κι εδω:

Προηγούμενο άρθρο36χρονος Πακιστανός κακοποίησε σεξουαλικά 9χρονο δίνοντάς του ως «επιβράβευση» κάνναβη
Επόμενο άρθροΚατερίνη: Καταδικάστηκε ο αλβανός ταξιτζής που φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά 14χρονη