Αργύρης Νταλιάνης: Η αυτοδιάθεση είναι το υπέρτατο συνταγματικό δικαίωμα – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM

Στοιχεία μελέτης από στατιστικά τριών χωρών, που δημοσιεύτηκε μόλις χθες στο επιστημονικό περιοδικό Lancet, παρουσίασε ο επεμβατικός καρδιολόγος, Αργύρης Νταλιάνης στην εκπομπή 8-11 του Στέφανου Δαμιανίδη.

“Αυτό που συμβαίνει είναι απαράδεκτο και μάλιστα χωρίς επιδημιολογικά ή άλλα επιστημονικά στοιχεία. Πρόσφατη δημοσίευση στο επιστημονικό περιοδικό Lancet απο Γερμανό καθηγητή επιδημιολογίας, αναφέρει στοιχεία που καταρρίπτουν το αφήγημα περί πανδημίας ανεμβολίαστων και υποχρεωτικού εμβολιασμού στους άνω των 60 ετών” ανέφερε.

“Στη Βρετανία από τα μέσα Οκτωβρίου έως τα μέσα Νοεμβρίου, στα 100.160 κρούσματα που εντοπίστηκαν σε πολίτες άνω των 60 ετών το 89, 7 %, σχεδόν το 90%, ήταν πλήρως εμβολιασμένοι. Στοιχεία μελέτης από το Ισραήλ, καταρρίπτουν το αφήγημα του υψηλού κινδύνου μετάδοσης του ιού από υγειονομικούς που δεν έχουν εμβολιαστεί.
Μέσα σε νοσοκομείο με ποσοστό εμβολιασμένων 96, 2% (υγειονομικοί και ασθενείς), ασθενής πλήρως εμβολιασμένος μόλυνε 16 εργαζόμενους μέσα στο νοσοκομείο, 23 ασθενείς και 2 μέλη οικογενειών των ασθενών αυτών”, πρόσθεσε.

“Από τους 23 ασθενείς που νόσησαν, 14 πλήρως εμβολιασμένοι, αρρώστησαν σοβαρά ή πέθαναν, ενώ 2 μη εμβολιασμένοι, ανέπτυξαν ήπια νόσο. Το αφήγημα λοιπόν περί υψηλής μεταδοτικότητας υγειονομικών που είναι ανεμβολίαστοι, καταρρίπτεται. Η επιδημία δεν είναι πλέον των μη εμβολιασμένων, είναι επιδημία των εμβολιασμένων. Βοούν και οι πέτρες αυτή τη στιγμή. Πρέπει να πάμε σε μία επιστημονική λογική, διότι το “εμβολιασμένος-ανεμβολίαστος” δε λέει τίποτα απολύτως. Πρέπει να πάμε στη λογική του ανοσοποιημένου και του μή. Ανοσοποιημένος είναι και αυτός που έχει νοσήσει διότι έχει υψηλά αντισώματα, αλλά και ο εμβολιασμένος με εξουδετερωτικά έναντι του ιού, αντισώματα. Πρέπει να υπάρξουν μελέτες για τα αντισώματα. Στο νοσοκομείο “Αλεξάνδρα” έχουμε κάνει μελέτη η οποία λέει ότι : 14 μήνες μετά από φυσική νόσηση με τον ιό της Γιουχάν, περίπου το 70% και άνω των ανθρώπων αυτών,είχαν υψηλό κύκλο αντισωμάτων τα οποία ήταν πλήρως αποτελεσματικά και έναντι των μεταλλάξεων. Αντίθετα, όσοι έκαναν το εμβόλιο 6 μήνες μετά είχα πολύ χαμηλότερο κύκλο αντισωμάτων συν το γεγονός ότι στην κυριαρχούσα αυτή τη στιγμή μετάλλαξη Δέλτα – έρχεται και η Όμικρον- είχα 40% και κάτω. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι, όταν κάνεις το εμβόλιο παίζεις κορώνα γράμματα, το εάν είσαι καλυμμένος για τη Δέλτα. Κανονικά δεν έπρεπε να κυκλοφορεί το εμβόλιο αυτό. Εγώ βρίσκομαι σήμερα σε αναστολή σαν επικίνδυνος να μεταδώσω τον ιό, ενώ έχω 40πλάσιο από το φυσιολογικό, κύκλο αντισωμάτων από φυσική νόσηση.” είπε.

“Αυτή τη στιγμή έχουμε ελάχιστες μελέτες Τ στα χέρια μας, για να μπορέσουμε να βγάλουμε συμπέρασμα για τον ελληνικό πληθυσμό” συνέχισε ο κ.Νταλιάνης.

“Μία μας λένε 3η δόση στο εξάμηνο, μία στο επτάμηνο, μια μας λένε στο τετράμηνο.
Βγαίνει ο πρωθυπουργός μας στην Ευρωπαϊκή επιτροπή και ζητάει το πιστοποιητικό εμβολιασμού να έχει διάρκεια 9 μήνες. Με ποια λογική; Ξέρετε πόσοι υγειονομικοί, εμβολιασμένοι και με τις 2 δόσεις έχουν ξεπεράσει αυτή τη στιγμή το πεντάμηνο-εξάμηνο, που κυκλοφορούν χωρίς μέτρα προστασίας και μπαίνουν στα νοσοκομεία χωρίς κανέναν έλεγχο;” διερωτήθηκε.

“Ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει πλέον τι συμβαίνει. Δε μπορεί να εφαρμοστεί αυτή η υποχρεωτικότητα, όχι στην Ελλάδα, πουθενά στον κόσμο, θα χυθεί αίμα. Ο κόσμος είναι έτοιμος να βγει στους δρόμους. Η αυτοδιάθεση είναι το υπέρτατο συνταγματικό δικαίωμα. Ανώτερο από οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό δικαίωμα” τόνισε.

Στην ερώτηση του πως μπορούμε να γνωρίζουμε εάν τα αντισώματα των εμβολιασμένων είναι από το εμβόλιο και όχι από νόσηση που δεν έγινε αντιληπτή, απάντησε:
“Πείτε από ποιον άνθρωπο που πήγε να εμβολιαστεί, ζητήθηκε να ελέγξει τα αντισώματά του -όπως έκαναν στο Ισραήλ- για να δούν έαν αυτός ο άνθρωπος έχει νοσήσει ή όχι.Δεν μπορείς να κάνεις οριζόντιους εμβολιασμούς σε ανθρώπους που δεν το χρειάζονται. Δεν είμαι κατά του εμβολιασμού. Δεν είπα σε κανέναν μην κάνεις το εμβόλιο. Όχι όμως να το κάνει όλος ο πληθυσμός, όχι 5χρονα, απαγορεύεται”.

Ολοκληρώνοντας ο κ. Νταλιάνης μίλησε και για τις θεραπείες που ήδη υπάρχουν και είναι ελεγμένες και αποτελεσματικές

“Θα κάνουμε πολλές δόσεις εμβολίου οι οποίες δεν θα είναι αποτελεσματικές, γιατί ο ιος μεταλλάσσεται, δεν μπορεί να χτιστεί τείχος ανοσίας” σχολίασε ο κος Νταλιάνης, αναφερόμενος στις εγκεκριμένες και αποτελεσματικές θεραπείες, που υπάρχουν, αλλά όχι στη χώρα μας. Τα μονοκλωνικά που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, είναι δυστυχώς μόνο 2.000 παρτίδες, θα πάρουν περίπου 200 κομμάτια 10 νοσοκομεία της χώρας. Βρίσκουμε συνεχώς δικαιολογίες για τη χορήγησή τους, ότι δεν είχαν πάρει έγκριση κτλ. Και η Γερμανία, ή Ρουμανία, η Τσεχία , η Σλοβακία και τόσες άλλες ευρωπαϊκές χώρες, πως τα κυκλοφόρησαν; Χωρίς να έχουν αλλάξει τα υγειονομικά δεδομένα, αποφασίστηκε η υποχρεωτικότητα στους άνω των 60 και καθημερινά βγαίνουν τα παπαγαλάκια και ζητούν να επιβληθεί και σε άλλες ηλικιακές ομάδες. Εάν αυτοί οι άνθρωποι θεωρούνται επιστήμονες και βγαίνουν στα ΜΜΕ και μεταφέρουν μια εικόνα Ιράκ, Ιράν ή Αφγανιστάν, ας πάνε να ασκήσουν εκεί την ιατρική τους. Δεν είναι δυνατόν να λέγονται αυτά στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία”.

Προηγούμενο άρθροΝ. Παπαδόπουλος: “Αστείος άνθρωπος και δήθεν καθηγητής όποιος δηλώνει ότι η τεχνητή ανοσία είναι ανώτερη της φυσικής” – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM
Επόμενο άρθρο6.201 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ