ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ

Αποστομωτική απάντηση για την επίθεση που δέχεται από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη, με αφορμή τις φωτογραφίες με την Παναγία ως «Γκέισα» που παρουσίασε κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας, έδωσε σήμερα μέσω του Focus FM 103.6 ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης για τις δηλώσεις Ανδρουλάκη ο οποίος τον κατηγόρησε για “χριστιανο-εμπόριο”, χαρακτηρίζοντας τον άσχετο, ο Κυριάκος Βελόπουλος είπε χαρακτηριστικά:

«Ο διαχρονικά άεργος, παιδί του κομματικού σωλήνα ο κος Ανδρουλάκης, αλλά και του Τσουκάτου και της παρέας της Siemens και των εκατομμυρίων των μιζών, σήμερα αιφνιδίως επέλεξε να ασχοληθεί και με τη θεολογία. Εμείς λοιπόν επειδή αγαπάμε πραγματικά όλους τους ανθρώπους, αγαπάμε και τον κύριο Ανδρουλάκη, συγχωρούμε κόσμο, συγχωρούμε ανθρώπους, θα του πούμε ότι είναι ευκαιρία να μελετήσει πραγματικά την Ορθοδοξία . ‘Ώστε να μάθει ότι το «αγαπάτε αλλήλους», η διδαχή του προτάσσει την αγάπη για τους άνδρες, αλλά και για τις γυναίκες έναντι της βίας, πρέπει να την ακολουθεί πιστά, ο ίδιος.
Εναλλακτικά εάν θέλει μπορεί να συνεχίσει να κάνει σταδιοδρομία στα πάνελ τα ψυχαγωγικά, του ευχόμαστε και στην… Πάνια.

Και επειδή είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι και στηρίζουμε την Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων, σεβόμαστε τις αποφάσεις του ΣτΕ, γι΄αυτό και επιμένουμε ότι, αυτό που έκαναν με την Παναγία την Γκέισα, είναι προσβολή, απλά πράγματα».

«Εγώ προσωπικές επιθέσεις δεν έκαναν ποτέ στη ζωή μου. Αλλά αν το τραβήξουν το σχοινί, μπορώ κι εγώ να χρησιμοποιήσω και οικογένειες και συμπεριφορές και επιχειρήσεις πίσω από γυναίκες. Είχαμε την επίθεση της  ΝΔ , ξαφνικά ξύπνησε ποιο; Το ΠΑΣΟΚ του Τσουκάτου , της μίζας και της λοβιτούρας. Γιατί ενοχλούνται; Γιατί φοβούνται ότι θα πάνε 4οι και ότι εμείς θα είμαστε 3οι.»  

Η δεύτερη εκλογική αναμέτρηση θα είναι ακόμα πιο βρώμικη. Αν τώρα ο Ανδρουλάκης, ο Μητσοτάκης είναι βρώμικοι, φανταστείτε μετά.

Είμαι ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που δουλεύει και δίνει  δίνω δουλειά σε Έλληνες, είμαι εγώ, όλοι οι άλλοι είναι τεμπελχανάδες., άεργοι και έχουν άποψη για μένα, είναι τρελό αυτό που συμβαίνει».

Να ξέρουν, θα μας βρουν μπροστά τους, θα τους πάμε αίμα»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσεις χαρακτήρισε τις δημοσκοπήσεις «παραμύθια της Χαλιμάς», προσθέτοντας ότι ο κόσμος έχει καταλάβει πια το στημένο παιχνίδι τους. .

«Τους δημοσκόπους θα τους δω την Κυριακή το βράδι, θα τους περιμένω στη γωνία. Μακάρι να μου δώσει τη δυνατότητα ο ελληνικός λαός να κυβερνήσω και να τους κλείσω όλους αυτούς. Είναι κλέφτες, είναι πολιτικοί δολοφόνοι, επιχειρούν αν δολοφονήσουν ένα κόμμα που αγωνίζεται πραγματικά για την Ελλάδα και τους Έλληνες»

 

Προηγούμενο άρθροΑποκάλυψη Κ. Βελοπουλου για τις Ανεξαρτητες Αρχές και το πάρε – δώσε με ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ – Ποιο όνομα αποκάλυψε ;
Επόμενο άρθροΜετρό Θεσσαλονίκης: Στο δοκιμαστικό δρομολόγιο ο Μητσοτάκης