Αποστομωτική ήταν η απάντηση της γνωστής ρεμπέτισσας Μαριώς, στα όσα ακούστηκαν στο live του “Fame Story” από τον Light αναφορικά με το ρεμπέτικο τραγούδι ” Ντερμπεντέρισσα”.

Στο μουσικό σόου ο  Light, σχολιάζοντας την εμφάνιση παίχτριας,  είχε μιλήσει με αιχμηρό τρόπο για το ρεμπέτικο. Μεταξύ άλλων είχε δηλώσει: «Ζητάμε από μία νέα κοπέλα να τραγουδήσει ένα τραγούδι, συγγνώμη κιόλας, απολίθωμα και να το φέρει τι; Ποιο είναι το ζητούμενο αυτού του show; Ποιο είναι το ζητούμενο από τον νικητή του Fame Story; Γιατί λοιπόν δεν τους βάζουμε την επόμενη εβδομάδα να κάνουν και yodeling ή να βάλουμε κάποιον να μας πει σε ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο κάτι απαρχαιωμένο; Αρχικά, ντερμπεντέρισσα εγώ δεν ξέρω καν τι σημαίνει. Το 2023 ποιος που δεν είναι σε talent show, το τραγουδάει αυτό το τραγούδι;».»;

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου  η  Μαριώ πήρε θέση για τα όσα είπε ο Light

«Τι θα πει απολίθωμα; Τα τραγούδια έχουν την ιστορία τους. Αν δεν του αρέσει να μην το ακούει. Το τραγούδι αυτό είναι παλιό ρεμπέτικο, αρχοντορεμπέτικο. Είναι ντροπή να  ανθρώπους που έγραψαν τραγούδια και έγιναν επιτυχίες. Είναι τραγούδια γραμμένα μέσα απ’ τη ζωή».

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΟ Κυριάκος Βελόπουλος ισοπέδωσε τον N. Ανδρουλάκη μέσα στο κοινοβούλιο: Ψεύτης και μπαταχτσής!
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Σύγκρουση λεωφορείου με μηχανάκι – Νεκρή η οδηγός του