Στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη μίλησε σήμερα ο παιδίατρος,  Απόστολος Ζέρβας. Αναφέρθηκε στην covid-19, στους εμβολιασμούς και στους θανάτους που καταγράφονται στη χώρα μας.

“Εδώ και 2 χρόνια που μας ταλαιπωρουν με αυτή η πανδημία, εγώ και εκλεκτοί συνάδελφοι είμαστε σταθεροί στις θέσεις μας, Ο γιατρός πρέπει να έχει γνώσεις, εμπειρία, πάνω απ΄όλα πρέπει να εμπνέει εμπιστοσύνη και να δίνει στους ασθενείς του την αίσθηση της ασφάλειας” υπογράμμισε ο κ. Ζέρβας. “Επαναλαμβάνω ότι τα παιδιά, δεν πρέπει να κάνουν εμβόλιο για πολλούς και διαφόρους λόγους. Με την πανδημία τα παιδιά ή νοσούν ήπια ή πολλές φορές, ασυμπτωματικά. Να επαναλάβω επίσης ότι δεν είμαι αντιεμβολιαστής, δεν είμαι αρνητής. Το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν είναι αποτελεσματικό και το χειρότερο είναι ότι έχουμε πάρα πολλές παρενέργειες. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι πεθαίνουν ξαφνικά, αιφνίδια. Οι θάνατοι αυτοί οφείλονται σε ανακοπές, προφανώς η αιτία είναι η θρομβωση στα στεφανιαία”, σημείωσε.

“Δεν τα λένε αυτά και υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν και μάλιστα αποκρύπτουν αυτούς που ειναι εμβολιασμένοι, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν Και λυπάμαι πάρα – πάρα πολύ για δηλώσεις του υπουργού Υγείας, ο οποίος δεν είναι γιατρός. Δεν μπορεί να βγαίνει δημόσια και να λέει οτι “εγώ εμβολιάστηκα για να νοσήσω ήπια” . Είναι δήλωση αυτή; Στο τέλος αυτοί που έχουν πεθάνει -και έχουν πεθάνει πάρα πολλοί εμβολιασμένοι- θα μας λέει ο κος Πλεύρης ότι πήγαν σε τόπο χλοερό, ήπια”, πρόσθεσε ο κ. Ζέρβας.

Αναφορικά με τους νέους ανθρώπους που χάνουν αιφνιδίως στη ζωή σε αθλητικούς χώρους, επισήμανε: “Γνωρίζετε ότι αυτό το εμβόλιο με την τεχνολογία mrna, κάνει μυοκαρδίτιδα στους νέους ανθρώπους. Αυτοί οι άνθρωποι καταρρέουν λόγω μυοκαρδιτιδας. Το εμβόλιο επιδρά πάρα πολύ στην καρδιά”.

Ο γνωστός παιδίατρος, με αφορμή περιστατικό που έκανε γνωστό συνάδελφός του από την Κύπρο, ανέφερε τα αποτελέσματα πολυκεντρικής μελέτης που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Lancet αναφορικά με τη μάσκας.

“Βρήκαν λοιπόν οτι η συγκέντρωση οξυγόνου κάτω από τη μάσκα, παρουσιάζει σημαντική μείωση 12%. Το οξυγόνο στον αέρα είναι 21% Βρέθηκε λοιπόν, οτι αντί να αναπνέει ο κόσμος με τη μάσκα το 21%, αναπνέουν 18%.Υπάρχει αύξηση τρομακτική στο διοξείδιο του άνθρακα, 30 φορές επάνω. Αυτές οι δύο διαταραχές των αερίων, δημιουργούν προβλήματα στον ανθρώπινο οργανισμό. Επίσης υπάρχουν συνέπειες της πολύωρης χρήσης μάσκας. Αυξάνονται οι καρδιακοί παλμοί και η αρτηριακή πίεση, υπάρχει κόπωση ακόμη και μετά από ελαφριά άσκηση. Επομένως η χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια της άθλησης, είναι απαγορευτική. Τη μάσκα τη φοράμε μόνο όταν βρισκόμαστε σε χώρο όπου υπάρχει συνωστισμός”, ανέφερε.

“Αυτό που έπρεπε να γίνει από την αρχή της πανδημίας, είναι να προστατευτούν τα ευαίσθητα ατομα, που δεν έχουν καλό ανοσοποιητικό σύστημα και οι υπόλοιποι να κυκλοφορούμε ώστε να κολλήσει ο ένας τον άλλον. Θα υπήρχε το τείχος της ανοσίας και ο ιος θα είχε τελειώσει πολύ πιο γρήγορα”, κατέληξε ο ίδιος.

Προηγούμενο άρθροΧωρίς ρεύμα αύριο περιοχές των Σερρών
Επόμενο άρθροΓρηγόρης Πετράκος: “Οι υγειονομικοί έχουν κρατήσει Θερμοπύλες. Και ακόμη χειρότερο από το ότι πεινάνε, είναι ότι τους κοροϊδεύουν κιόλας” – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM