Απόστολος Ζέρβας: “Απαγορεύεται να κάνουμε εμβόλιο κατά τη διάρκεια της κυήσεως”. “Όταν ο εμβολιασμός επαναλαμβάνεται συχνά, υπάρχει ο κίνδυνος να επέλθει αντίθετο αποτέλεσμα, δηλαδη συχνότερη ή βαρύτερη λοίμωξη.”

Στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη μίλησε σήμερα ο παιδίατρος, Απόστολος Ζέρβας.

“Αυτό το εμβόλιο στηρίζεται στο mRNA δίνει δηλαδη την πληροφορια στο κύτταρο να παράγει την ακίδα, η οποία όμως κυκλοφορεί στο αίμα, πηγαίνει σε όλα τα όργανα και κάνει ζημιά γιατί είναι τοξική. Κάνει ζημιά στο ανοσοποιητικό σύστημα βρεφών ή και νεογνών τα οποία κυοφορούν γυναίκες εμβολιασμένες. Απαγορεύεται να κάνουμε εμβόλιο κατά τη διάρκεια της κυήσεως. Ένα εμβόλιο που δεν έχει ελεγχθεί, με προσωρινη άδεια, είναι πολύ επικίνδυνο”.
 
“Συνεχίζουν να επιμένουν σε μία ίωση του ανώτερου αναπνευστικού , η οποία πρέπει να αντιμετωπίζεται από τους γιατρούς, με τους τρόπους που εμείς έχουμε διδαχθεί”
 
“Όταν ο εμβολιασμός επαναλαμβάνεται συχνά, υπάρχει ο κίνδυνος να επέλθει αντίθετο αποτέλεσμα, δηλαδη συχνότερη ή βαρύτερη λοίμωξη.”
Ακλούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:
 
Προηγούμενο άρθροΜαρία Αθανασίου: “Υπάρχουν γυναικες που έχουν κάνει έως και 20 αμβλώσεις. Όταν η άμβλωση γίνεται δωρεάν στα δημόσια νοσοκομεία, γιατί η άλλη να μην το ξανακάνει; Είναι σαν να την επιδοτούμε”.
Επόμενο άρθροΚαιρός: «Δροσίζει» από σήμερα ο καιρός – Έρχεται «φθινοπωρινό» Σαββατοκύριακο