Απόστολος Ζέρβας για “long covid syndrome”: “Ο ιός εξουδετερώνεται, δεν υπάρχει τέτοιο σύνδρομο. Το έχουν βγάλει απ΄το μυαλό τους για να α δουλεύουν συνεχώς με τον κορονοϊό, για να δικαιολογήσουν αυτά που κάνουν”

Με τη λέξη “παράνοια” περιέγραψε τα όσα ακούγονται για νέες μεταλλάξεις κορονοϊού και νέα εμβόλια στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο παιδίατρος Απόστολος Ζέρβας.

“Όλα αυτά τα οποία λέγονται είναι αντι επιστημονικά. Να πούμε ξανά ότι ένα εμβόλιο για να χρησιμοποιηθεί στον γενικό πληθυσμό ,πρέπει να πληροί 3 στοιχεια. Να μην ειναι σε πειραματικό στάδιο,να παρέχει προστασία και να είναι ασφαλές να μην έχουμε παρενέργειες. Εμείς είμαστε γιατροί, έχουμε σκοπό να θεραπεύουμε τους ανθρώπους. Είναι δυνατόν αν κάνουμε εμβόλια σε παιδιά, τα οποία έχουν ένα πολύ καλο ανοσοποιητικό σύστημα;” αναρωτήθηκε.

“Η Όμικρον ήταν δώρο Θεού, ήταν η εξασθένιση του ιού, το κύκνειο άσμα του”, σημείωσε.

Για την αύξηση των περιστατικών αιφνίδιων θανάτων ο κος Ζέρβας, υποστήριξε ότι “το εμβόλιο της Pfizer προκαλεί στα παιδιά μυοκαρδίτιδες”.

“Οι θάνατοι παιδιών είναι περιπου 600 το χρόνο, οι αιφνίδιοι όμως είναι πολύ λιγότεροι. Το 2021 για παράδειγμα, είχαμε 80, πρόπερσι 70 και φέτος τους πρώτους πέντε μήνες, έχουμε χάσει 138 παιδιά. Και δε μας λένε πόσα από αυτά τα παιδιά είχαν εμβολιαστεί. Πιθανολογώ ότι τα περισσότερα ήταν εμβολιασμένα. Όσο για εκείνους που επικαλούνται το “long covid syndrome”; Εγώ δεν πιστεύω στο “long covid syndrome”, βγάζουν εκφράσεις και κάθε μέρα τις αλλάζουν. Ο ιος εξουδετερώνεται με τα αντισώματα, δεν υπάρχει τέτοιο σύνδρομο. Το έχουν βγάλει απ΄το μυαλό τους, για να δουλεύουν συνεχώς με τον κορονοϊό, για να δικαιολογήσουν αυτά που κάνουν”

Ο κύριος Ζέρβας σχολίασε και τη δήλωση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου ότι δεν του φτάνει ο ύψους 2.300 ευρώ μισθός του.

“Με προκαλέσατε με αυτή τη δήλωση. Ήμουν σύμβουλος επί μία 5ετία υπουργού υγειας και είχα την τύχη να γνωρίσω τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο. Ήμουν από τους λίγους που ήταν δίπλα του στο κρεβάτι του πόνου στο Αρεταίειο. Επειδή λοιπόν ξέρω πως είναι η ζωή ενός Αρχιεπισκόπου, μπορώ να πω ότι αυτή η δήλωση του Αρχιεπισκόπου είναι ατυχής. Ο Αρχιεπίσκοπος έχει έξοδα σχεδόν 0. Επομένως τα 2.300 μπαίνουν κατευθείαν στην τράπεζα. Χώρια του ότι τα έξοδα των αστυνομικών και όλων αυτών που υπάρχουν τριγύρω,μπορεί να υπερβαινουν τις 50.000 ευρώ”, ανέφερε.

Προηγούμενο άρθροΒΙΝΤΕΟ: Χείμαρροι δρόμοι και πεζοδρόμια στη Θεσσαλονίκη! Σε απόγνωση κάτοικοι και καταστηματάρχες…
Επόμενο άρθροΗΧΗΤΙΚΟ: Ο Γιάννης Μαρκόπουλος παρουσιάζει το νέο του τραγούδι στην εκπομπή του Γιάννη Μπέκα