Ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή αναμένεται να ζητήσει απόψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ολοκληρώνοντας τις προγραμματικές δηλώσεις για τα μέτρα αρωγής των πολιτών και τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες.

Με βάση δημοσιεύματα, ο κ. Μητσοτάκης θα αναφερθεί στις βασικές πτυχές του κυβερνητικού προγράμματος και στο σύνολο των δράσεων που θα υλοποιηθούν για την ενίσχυση της ανάπτυξης της οικονομίας της χώρας. Όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός, το «στοίχημα» θα περιλαμβάνει την αναβάθμιση του ΕΣΥ και την ενίσχυση του εργατικού δυναμικού και των πόρων του, με στόχο τη διασφάλιση προσβάσιμων και αξιόπιστων υπηρεσιών υγείας για όλα τα άτομα. Παράλληλα, θα δηλώσει την ενίσχυση των αποδοχών μέσω της ανάπτυξης και της δίκαιης κατανομής σε όλους τους ιδιώτες, με δυνατότητα συζήτησης για αύξηση μισθών, ελάφρυνση των φορολογικών βαρών και εκσυγχρονισμό του κράτους.

Με βάση τις πληροφορίες, αναμένεται να συζητήσει εθνικά θέματα, συμπεριλαμβανομένης της συνάντησης με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε τρεις ημέρες.

Προηγούμενο άρθροΈκρηξη σε σταθμευμένο όχημα στο Χαϊδάρι-Εντοπίστηκαν ίχνη χειροβομβίδας
Επόμενο άρθροΠανελλαδικές 2023:Συμβουλές για την συμπλήρωση του Μηχανογραφικού