ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σοκάρουν τα ραβασάκια bullying σε μαθήτρια Β’ Δημοτικού από συμμαθητή της//Φωτογραφίες

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για περιστατικά bullying σε μικρούς μαθητές, ένα φαινόμενο που βρίσκεται σε έξαρση μέσα στα σχολεία!

Σύμφωνα με νέα καταγγελία στην οποία προχώρησε στον Focus FM 103,6 πατέρας μαθητρίας Δημοτικού σχολείου στο Περιστέρι, η κόρη του υπέστη bullying από συμμαθητή της σε τέτοιο σημείο που αναγκάστηκε να αλλάξει σχολείο.
Όπως κατήγγειλε στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη όλα ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια.

“Έστελνε ραβασάκια στο παιδί μου με προσβλητικό περιεχόμενο. Η διευθύντρια του σχολείου προσπάθησε να πάρει τα συγκεκριμένα χαρτιά απ τη γυναίκα μου (μάλλον να τα καταστρέψει) αλλά ευτυχώς δεν πρόλαβε. Συνεχώς προσπαθούσε να υποβιβάσει τα περιστατικά. Δύο φορές γρονθοκόπησε την μικρή και την πήρα με μαυρισμένο το μάτι, έχω και φωτογραφίες. Τη 2η φορά μας είπε η διευθύντρια ότι έπεσε πάνω στο χέρι του παιδιού η κόρη μου”.

Όπως εξήγησε ο πατέρας της μικρής μαθήτριας η διευθύντρια την απομόνωνε πιστεύοντας ότι έτσι την προφυλάσσει.

“Κάποια στιγμή την έβαλε να φάει με μαθητές ΣΤ δημοτικού και δέχθηκε μπούλινγκ από μεγαλύτερο παιδί της τάξης. Όταν παραπονεθήκαμε, μας είπε ότι γνώριζε τον συγκεκριμένο μαθητή, ότι έκανε και αυτός μπουλινγκ. Αυτό που μας είπε ήταν «ευτυχώς του χρόνου πάει γυμνάσιο και θα ησυχάσουμε»… ωραία αντιμετώπιση”.

Όπως τόνισε ο πατέρας μετά από πολλά περιστατικά τους πρότειναν να αλλάξουν περιβάλλον, δηλαδή σχολείο.

“Δηλαδή να φύγει το θύμα και να μείνει ο θύτης.
Τελικά μετά από ένα χρόνο αλλάξαμε σχολείο γιατί δεν βρίσκαμε λύση .Κάναμε και καταγγελία στην πρωτοβάθμια και μας είπε ο υπάλληλος ότι δεν γίνεται τίποτα και πως μόνο αν βγάλει το μάτι της μικρής θα λυθεί το πρόβλημα.
Η μικρή μετά απ όλα αυτά έχει αναπτύξει ένα ενοχικό σύνδρομο και μια χωρίς λόγο επιθετικότητα κάποιες στιγμές, ακόμα και τώρα που είναι στην 5η δημοτικού”.

Προηγούμενο άρθροΘρίλερ σε εξέλιξη με την αρπαγή 6χρονου παιδιού από την Κηφισιά – Πατέρας και θείος στο στόχαστρο
Επόμενο άρθροΠειραιάς: 5χρονη ανασύρθηκε αναίσθητη από το λιμάνι