Αποκλειστικό: Ο παρουσιαστής Φίλιππος Καμπούρης εξηγεί γιατί μήνυσε τον Πέτρο Τατσόπουλο

Τους λόγους που τον οδήγησαν στην μήνυση σε βάρος του συγγραφέα – εκδότη Πέτρου Τατσόπουλου ανέφερε, μεταξύ άλλων, στον FOCUS FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη, ο παρουσιαστής Φίλιππος Καμπούρης.

«Ο κ. Τατσόπουλος, απ’ ότι έχει μάθει στη ζωή του, δεν έχει κανένα όριο και κανένα φραγμό και κανένα σεβασμό σε κανέναν και σε τίποτα. Για αυτό το λόγο, επιτέλους έπρεπε κάποιος να του κάνει μια μήνυση, όταν θίγεται η αξιοπρέπεια, όταν θίγεται η τιμή, η υπόληψη και τα θρησκευτικά “πιστεύω” του οποιουδήποτε πολίτη» ανέφερε αρχικά ο κ. Καμπούρης και συνέχισε:

«Αυτό λοιπόν και έπραξα όπως λέει ο νόμος και όπως είναι συνταγματικό μου δικαίωμα. Όλα ξεκίνησαν από ένα προσκύνημα που πήγα και έκανα στον Άγιο Εφραίμ. Βγήκε ο συγκεκριμένος ο κύριος να με λοιδωρήσει επειδή είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος και επειδή πήγα στην Εκκλησία να κάνω το τάμα μου γιατί ως εκ θαύματος έζησα μετά το εγκεφαλικό που είχα υποστεί πριν δύο περίπου χρόνια(…) Έκανε μια ανάρτηση χυδαιολογίας στο πρόσωπό μου και γι’ αυτό το λόγο βγήκα και είπα “τι είναι αυτά που λέτε κ. Ακατανόμαστε” και αυτός συνέχισε την επίθεσή του για τους δικούς του λόγους. Και μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση γιατί ξεκίνησε μια τέτοια επίθεση και φυσικά απάντησα όπως δικαιούμαι και είναι συνταγματικό μου δικαίωμα να του κάνω μήνυση».

Στη συνέχεια, ο κ. Καμπούρης αναφέρθηκε στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου επί του θέματος:

«Δυστυχώς, έχει κάνει ένα ατόπημα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο κ. Οικονόμου και ο κ. Μπακογιάννης που απ’ ότι φαίνεται, δε τους ενημερώνουνε καλά και είναι επικίνδυνοι για τη δημοκρατία. Βγαίνουν και λένε “αρλούμπες” σχετικά με τη μήνυση με την οποία έκανα. Έβαλαν και συσχέτισαν ότι εγώ του έκανα μήνυση επειδή πήγε να παρουσιάσει ένα βιβλίο και πήγε σε μια εκδήλωση. Έκανα μήνυση ΞΕΚΑΘΑΡΑ για την προσβολή της προσωπικότητάς μου, για συκοφαντική δυσφήμιση και επειδή ο ίδιος δε σεβάστηκε ούτε το πρόβλημα υγείας το δικό μου, ούτε της αδερφής μου η οποία δίνει “μάχη” με τον καρκίνο και ούτε που χάσαμε μέσα σε εφτά μήνες και τους δυο γονείς μας».

«Βλέπουμε ότι έχει μια ασυλία ο συγκεκριμένος. Και του δίνουν το δικαίωμα να βρίζει εμάς που είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Ο κάθε ένας αυτό που πιστεύει είναι δικαίωμά του. Αλλά είναι ανεπίτρεπτο και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να θίγει τα θρησκευτικά μας “πιστεύω”(…) Ο κ. Τατσόπουλος έχει το ακαταλόγιστο να κάνει ότι θέλει, να λέει ότι θέλει και να έχει το ακαταλόγιστο. Δηλαδή, κάνεις το σταυρό σου και πας στην εκκλησία και είσαι δακτυλοδεικτούμενος και σου κάνουνε bullying. Εκεί καταντήσαμε, αλλά δε θα το επιτρέψουμε να συμβεί», υπογράμμισε.

Τέλος, για το ότι ήδη αφέθηκε ελεύθερος ο κ. Τατσόπουλος, ο κ. Καμπούρης είπε:

«Τον αφήσανε ελεύθερο, θα διερευνήσουμε όμως για ποιο λόγο αφέθηκε ελεύθερος. Γιατί,  οποιοσδήποτε άλλος πολίτης θα ήτανε στο κρατητήριο. Οποιοσδήποτε άλλος πολίτης, θα περίμενε να ξημερώσει και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Για ποιο λόγο ο συγκεκριμένος κύριος, μετά από ποια πολιτική παρέμβαση είναι έξω μέσα σε μισή ώρα; Ο νόμος θα πρέπει να είναι για όλους τους πολίτες το ίδιο. Έχει τη συγκεκριμένη ασυλία ο κύριος, όπως είχε την ασυλία να βρίζει την Ορθοδοξία και όλους εμάς;».

Προηγούμενο άρθροΣΟΚ! Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ επικαλείται έρευνα που κάνει λόγο για μείωση στο προσδόκιμο της ζωής παιδιών εξαιτίας του εγκλεισμού και των μέτρων – Video
Επόμενο άρθροΕΟΦ: Aνακαλεί δύο φάρμακα – Εντοπίστηκαν σωματίδια από ανοξείδωτο ατσάλι