Αποκλειστικό! Αλλοδαπός πλάκωσε στο ξύλο σε λεωφορείο έναν ηλικιωμένο και μια γυναίκα και έφυγε ανενόχλητος! – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM

Ακροάτρια του Focus καταγγέλλει την αδιαφορία τόσο των πολιτών όσο και του οδηγού δημόσιου λεωφορείου στην Αθήνα (ΟΑΣΑ) όταν αλλοδαπός έδειρε δύο επιβάτες του λεωφορείου έναν ηλικιωμένο άντρα και μια γυναίκα.


«Το περασμένο Σάββατο περίπου στις 11 πρωί ήμουν μέσα σε λεωφορείο στην Αθήνα προς Πειραιά και έγινα μάρτυρας ενός πολύ άσχημου περιστατικού που ξεκίνησε με τον διαπληκτισμό ενός κυρίου που δεν φορούσε μάσκα και μιας κυρίας. Ξαφνικά πατάχτηκε ένας νεαρός που μιλούσε σπαστά ελληνικά και άρχισε να χτυπάει τον ηλικιωμένο κύριο στο κεφάλι με γροθιές. Παρ’όλη την αναστάτωση και τον άσχημο ξυλοδαρμό του κυρίου το λεωφορείο δεν σταμάτησε και συνέχισε κανονικά την πορεία του. Στη συνέχεια λίγο πριν σταματήσει το λεωφορείο σε στάση ο αλλοδαπός άρχισε να γρονθοκοπεί μια εύσωμη γυναίκα την οποία και πέταξε με δύναμη κάτω από το λεωφορείο όταν αυτό σταμάτησε. Προς έκπληξη μου παρόλο που η γυναίκα ήταν ξαπλωμένη κάτω, ο οδηγός του λεωφορείου και πάλι αδιαφόρησε, δεν κατέβηκε να τη βοηθήσει ούτε κάλεσε την Αστυνομία να συλλάβει τα νεαρό και το κυριότερο να καλέσει ασθενοφόρο. Πρέπει να δοθούν εξηγήσεις και να καταλογιστούν ευθύνες», ανέφερε η κ. Ελισάβετ.

Στο 2:06:59 η καταγγελία: 

Προηγούμενο άρθροΠυρκαγιά σε οικοπεδικούς χώρους στην Παλλήνη
Επόμενο άρθροΚαιρός: Η πιο ζεστή μέρα σήμερα – Πού θα ξεπεράσει η θερμοκρασία τους 40 βαθμούς