Αποκαλύψεις στη Βουλή από τον Κυριάκο Βελόπουλο -ΒΙΝΤΕΟ

Policy Statements of the new Greek Government (Day 3), at the Greek Parliament, in Athens, July 22, 2019. / Προγραμματικές Δηλώσεις της νέας Κυβέρνησης (Μέρα 3η), στη Βουλή, Αθήνα, 22 Ιουλίου, 2019

Συνεχίζονται οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, σε σημερινή ομιλία στο βήμα της βουλής, αναφερόμενος αυτή την φορά και στο θέμα των νοσοκομείων.

Αρχικά, δήλωσε πως πεθαίνει κόσμος εξαιτίας της έλλειψης της πρωτοβάθμιας περίθαλψης, κάτι που εξαρχής υποστήριζε η Ελληνική Λύση, διευρύνοντας τα αίτια συμφοράς και στις απολύσεις υγειονομικών και ειδικών. “Όσοι δεν κάνανε την τρίτη δόση, θεωρούνταν ανεμβολίαστοι και αυτοί, αλλά αυτοί θα δουλεύουν, αν οι άλλοι δεν δουλεύουν!” είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε, “Ποια είναι η διαφορά; Αφού και οι δύο (κατηγορίες) μεταφέρουν τον κορονοϊό!”

Στη συνέχεια κατήγγειλε και την συνωμοσία σιωπής που επικρατεί, ιδίως από τα συστημικά ΜΜΕ όσον αφορά για τις σοβαρές παρενέργειες των εμβολίων. “Η Γαλλική ιστοσελίδα “Επαγρύπνηση”, μιλάει για τύφλωση 2.800 ανθρώπων από παρενέργειες!” και συνέχισε λέγοντας ειρωνικά, “στην Ελλάδα δεν υπάρχει καμία παρενέργεια, έχουμε ισχυρό DNA…Η κυβέρνηση δεν δίνει στοιχεία”,

Ανέφερε εν συνεχεία μια δήλωση υπουργού που δήλωσε, ότι το θέμα της θνητότητας είναι συνδεδεμένο με τον εμβολιασμό, κάνοντας στη συνέχεια αναφορά στις περίπλοκες δηλώσεις θανώντων, αν πέθαναν από ή με κορονοϊό, ζητώντας διευκρινήσεις για το ποιος παράγοντας το αποφασίζει και με ποια κριτήρια.

Τέλος, συγκλονίζει με δυο αποκαλυπτικά έγγραφα που “καρφώνουν την κυβέρνηση”, ζητώντας από την ίδια να επαληθεύσει τα επακόλουθα:

Αναγκάζει η κυβέρνηση γιατρούς με θετικό τεστ να δουλεύουνε, ενώ είναι θετικοί στον κορονοϊό
Τα περιστατικά που είναι “επωνύμων” και μπορεί να προκαλέσουν τις κάμερες επωνύμων και να προσεχθούν περεταίρω, ώστε να μην δημιουργηθούν επιπλοκές.

 

Προηγούμενο άρθροΒέροια: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 19χρονου
Επόμενο άρθροΚαιρός: Βροχές την Πέμπτη, χιόνια κυρίως στα ορεινά, χαμηλές θερμοκρασίες