Αποχώρησε από την εκπομπή του Στέφανου Δαμιανίδη η Ματίνα Παγώνη εμφανώς ενοχλημένη από τις ερωτήσεις – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM 103.6

Στον Focus FM 103.6 φιλοξενήθηκε σήμερα η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, η οποία αποχώρησε από την εκπομπή του Στέφανου Δαμιανίδη εμφανώς ενοχλημένη από τις ερωτήσεις. Η ίδια μίλησε για τη διαχείριση του Covid-19 και τις αποφάσεις που ελήφθησαν.

“Είπαμε ότι δεν έχουν γίνει λάθη; Εγώ θυμόσαστε ότι είχα βγει και είχα πει ότι δεν μπορούν να βγαίνουν επιτροπές και να λένε φορέστε μάσκες, βγάλτε τις μάσκες, ξαναφορέστε τις μάσκες. Είχα τοποθετηθεί για πράγματα”, ανέφερε η κ. Παγώνη.

Ερωτηθείσα σχετικά με μελέτη που αφορά τις παρενέργειες των εμβολίων σημείωσε ότι “από την αρχή αν μας είχατε ακούσει, κανένας δεν είπε ότι δεν υπάρχουν και επιπλοκές από τα εμβόλια”.

“Εμείς μιλήσαμε για καθολικότητα εμβολιασμών και όχι υποχρεωτικότητα. Καθολικότητα σημαίνει ότι ο καθένας κρίνει με τον εαυτό του. Εάν ανήκεις στην ομάδα των υγειονομικών, νομίζω τα βασικά τα ξέρουν.” υπογράμμισε προσθέτοντας ότι “τα επιστημονικά δεδομένα είναι δεδομένα τι να κάνουμε, δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε”.

Για τους υγειονομικούς που βρίσκονται 13 μήνες σε αναστολή ανέφερε, μεταξύ άλλων, “προχτές πήγα και πίεζα για να έρθουν τέλος Οκτώβρη πίσω” τονίζοντας ότι το τελευταίο εξάμηνο η ΕΙΝΑΠ είχε επανειλημμένως συναντήσεις για το θέμα. Ερωτηθείσα γιατί μόνο τους τελευταίους έξι μήνες και όχι τους προηγούμενους επτά, η κ. Παγώνη απάντησε μεταξύ άλλων “γιατί πιστεύαμε στην καθολικότητα των εμβολιασμών και πιστεύαμε ότι οι συνάδελφοί μας θα πειστούν να εμβολιαστούν…”.

Ακούστε εδώ:

Προηγούμενο άρθροΒολές Βελόπουλου για ταύτιση θέσεων ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ και στα ελληνοτουρκικά
Επόμενο άρθροΚαιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας