Στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στ. Δαμιανίδη μίλησαν σήμερα δύο εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ που είναι σε αναστολή εδώ και τρεις μήνες καθώς δεν εμβολιάστηκαν.

«Ενώ είχαμε την αξιοπρέπειά μας και τις δουλειές μας, τώρα μας έμεινε μόνο η αξιοπρέπεια. Θέλησαν να μας υποτάξουν, για κάποιον ύπουλο λόγο που αυτοί μόνο γνωρίζουν. Δεν διώχνεις τον στρατιώτη της πρώτης γραμμής, δε τον στέλνεις να πεθάνει από την πείνα» τόνισε ο κ. Νίκος Παναγιωτίδης. «Ήμασταν στην πρώτη γραμμή με τον covid αγκαλιά. Είναι η δουλειά μας είμαστε περήφανοι που το κάναμε, θα το ξανακάνουμε αν χρειαστεί.  Όταν μας χειροκροτούσαν, εμείς δεν το καταλαβαίναμε αυτό, λέγαμε «γιατί το κάνουν, αφού είναι η δουλειά μας». Αυτά όμως μέχρι 31 Αυγούστου. Από την 1η Σεπτέμβρη είμαστε μολυσματικοί», σημείωσε.

«Πρέπει εγώ και άλλοι 7.000 να μην μπορούμε να δουλέψουμε. Και δεν είμαστε μόνο εμείς οι 7.000, έχουμε γυναίκες, παιδιά, πρέπει να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας. Μας αφήσανε να πεθάνουμε στην πείνα, εμάς και τα παιδιά μας», ανέφερε ο κ. Παναγιωτίδης.

Για τις κίτρινες κάρτες όσον αφορά τις παρενέργειες των εμβολίων, τόνισε ότι «μπορεί οποιοσδήποτε εισαγγελέας, να κάνει μία έρευνα και να ακούσει τι μας έλεγαν οι ίδιοι οι πολίτες που καλούσαν στο ΕΚΑΒ και μιλούσαν για παρενέργειες του εμβολίου».

«Το 2017 έβαλα 5 μπαλονάκια και βγήκα από τα ασθενοφόρα (σ.σ. οδηγός ΕΚΑΒ) και με έβαλαν στο τηλεφωνικό κέντρο. Όταν ξεκίνησε η ιστορία με τον κορονοιό και ενώ μπορούσα να βγω εκτός υπηρεσίας,  λόγω υγείας, εγώ παρέμεινα» δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Βασίλης Χατζηανδρέου προσθέτοντας «έμεινα για να βοηθήσω την κατάσταση. Μέχρι να βγούμε σε αναστολή. Στο τέλος Σεπτεμβρίου νοσηλεύτηκα με βαριά πνευμονία  και σήμερα έχω σοβαρό θέμα με το δεξί πνεύμονα. Έπαθα σηψαιμία και στην συνέχεια οξεία  νεφρική ανεπάρκεια. Ακόμα και σήμερα τρέχω στα νοσοκομεία. Ενημέρωσα την υπηρεσία ότι είμαι ασθενής, δεν μου αναγνωρίζουν τίποτα επειδή είμαι σε αναστολή».

Προηγούμενο άρθρο“Βόμβες” Ρουμάνου Ευρωβουλευτή στον Focus FM για τα “αμαρτωλά” συμβόλαια της ΕΕ με τις εταιρείες των εμβολίων – ΗΧΗΤΙΚΟ
Επόμενο άρθροΈξω φρενών οι γονείς στην Κύπρο για την υποχρεωτική χρήση μάσκας & rapid test και στα δημοτικά σχολεία – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM