Απίστευτο περιστατικό στη Ρόδο: Πα-τέρας επιχείρησε να πουλήσει γυμνες φωτογραφίες της κόρης και της ανιψιάς του

Μια πρωτοφανής υπόθεση έχει έρθει στο φως της ελληνικής δικαιοσύνης, καθώς ένας άνδρας στη Ρόδο προσπάθησε να πουλήσει γυμνές φωτογραφίες της κόρης και της ανιψιάς του σε παιδίατρο του νησιού. Συγκεκριμένα ο 30χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας και οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Υπηρεσίας, που παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, μετά την καταγγελία του γιατρού.
Εις βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για απόπειρα -προσφορά υλικού πορνογραφίας ανηλίκων.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της 2ας Μαΐου 2022 καταγγέλθηκε από παιδίατρο του Αρχαγγέλου ότι την προηγούμενη ημέρα και ώρα 19:50 δέχτηκε στο κινητό του τηλέφωνο μήνυμα μέσω της εφαρμογής Viber από ένα κινητό τηλέφωνο που ανήκει στον 30χρονο που απεικόνιζε δύο φωτογραφίες δύο ανήλικων κοριτσιών στο οποίο αναγραφόταν από κάτω: «θα έχω γυμνές φώτο των κοριτσιών για τιμή θα στείλω μετά».

Ακολούθησε κι άλλο μήνυμα με την ένδειξη «λάθος».

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 30χρονο και κατάσχεσαν το κινητό του τηλέφωνο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στις φωτογραφίες απεικονίζονται η κόρη του και μια ανιψιά του.

Προηγούμενο άρθροΟύρσουλα φον ντερ Λάιεν: Ανακοίνωσε εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο
Επόμενο άρθρο«Άλμα» στις τιμές αερίου και πετρελαίου μετά το ευρωπαϊκό εμπάργκο