Απιστευτο: Καραντίνα τέλος για τους τουρίστες με κορωνοϊό – Oι Έλληνες όμως … μέσα

Απίστευτη η απόφαση του ΕΟΔΥ για τους τουρίστες.

Δεν θα υποχρεούνται σε καραντίνα οι θετικοί στον κορωνοϊό τουρίστες, αλλά θα υπάρχει «ισχυρή σύσταση» προς αυτούς να φορούν μάσκα και να αυτοπεριορίζονται μέχρι να επιστρέψουν στη χώρα τους.

Και ενώ οι επισκέπτες-τουρίστες απαλάσσονται, αντίθετα σύμφωνα με τις οδηγίες του ίδιου του ΕΟΔΥ, οι πολίτες υποχρεούνται σε απομόνωση επί πέντε (5) ημέρες τουλάχιστον και αποφυγή επαφής με άλλα άτομα.

Τις… συστάσεις προς τους τουρίσες επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Θεοκλής Ζαούτης, μιλώντας στην ΕΡΤ: «Οι τουρίστες που βρίσκονται θετικοί στον κορονοϊό, δεν μπαίνουν σε καραντίνα αλλά υπάρχει ισχυρή σύσταση προς αυτούς να φοράνε τη μάσκα τους και να είναι σε αυτοπεριορισμό μέχρι να φύγουν για τη χώρα τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έτσι, αν κάποιος επισκέπτης είναι θετικός στον Covid-19 μπορεί να κυκλοφορεί, εκτός κι αν ακολουθήσει τη σύσταση του ΕΟΔΥ.

Καταλαβαίνουμε πως το αφήγημα της κυβέρνησης περί λήψης περιοριστικών μέτρων για την προστασία από τον κορωνοϊό είναι μόνο όταν ο Covid-19 αφορά τους Έλληνες.

Προηγούμενο άρθροΠληθωρισμό-σοκ 12,1% τον Ιούνιο ανακοινώσε η ΕΛ.ΣΤΑΤ.
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Εισέβαλλαν σε καφενείο στο κέντρο της πόλης και μαχαίρωσαν άνδρα