Απίστευτο! Έδιωξαν τους γονείς τραυματία του τρένου απ΄ το ξενοδοχείο που φιλοξενούνταν !

Δεν έχουν τελειωμό οι δυσκολίες για τις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών από το τραγικό δυστύχημα της σύγκρουσης των αμαξοστοιχιών στα Τέμπη.

Όπως καταγγέλει στον FOCUS FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο Θοδωρής, του οποίου ο αδερφός νοσηλεύεται στη Λάρισα, οι γονείς τους εκδιώχθηκαν από το ξενοδοχείου που διέμεναν (προκειμένου να είναι κοντά στο παιδί τους) για μία μόλις ημέρα, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ο λόγος.

«Ο αδερφός μου, 29 ετών, ήταν στο τρίτο βαγόνι. Είμαστε από τους τυχερούς, χαίρει άκρας υγείας πέρα από ένα μικρό θέμα με την όρασή του, η οποία βελτιώνεται καθημερινά», ανέφερε αρχικά.

«Εμένα με κάλεσε (σ.σ ο αδερφός μου) όταν βγήκε από το τρένο, σοκαρισμένος. Πήγα εκεί απευθείας, ήμουν σε μια ώρα στο σημείο. Ήταν τρομακτικό. Μου έκανε εντύπωση η άμεση ανταπόκριση Πυροσβεστικής και Ασθενοφόρων», προτού μπει στην ουσία του προβλήματος:

«Ήταν οι γονείς μου στη Λάρισα για να είναι κοντά στον αδερφό μου. Και είχανε διαμονή σε ένα ξενοδοχείο και ξαφνικά τους είπανε πλέον δε μπορείτε να μένετε εδώ πέρα και τους έδιωξαν(…) Εγώ έμεινα στο ότι περιμένουν ίσως κάποια έγκριση από την Περιφέρεια(…) Όλα γίνανε για μία μέρα, για να κάνουν τις δηλώσεις τους, να κατευνάσουν τα πνεύματα και όλα αυτά λεπτομέρειες πάνω στο συμβάν, κωλυσιεργούν»

«Έχω τη μάνα μου, τον πατέρα μου με το σοκ, δε τους αφήνουν να είναι στο νοσοκομείο τους βγάζουν έξω. Πού θα κάτσουν μια μέρα-δύο; Τους άλλους γονείς που περιμένουν τις σωρούς των συγγενών τους;(…) Οι αποσκευές, όλα αυτά, άλλος ψάχνει να βρει μια μπλούζα να κάνει την κηδεία», ολοκλήρωσε.

Ακούστε την καταγγελία εδώ:

Προηγούμενο άρθροΦωτογραφία ντοκουμέντο από το 3ο βαγόνι του τρένου λίγο πριν τη μοιραία σύγκρουση
Επόμενο άρθροΤα Τέμπη εκτροχίασαν τις εκλογές! – Πότε θα στήσει κάλπες ο Μητσοτάκης;