Απίστευτο! Έδιωξαν τη βάση των ΟΥΚ από το Ελληνικό και την έστειλαν σε κοντέινερ!

“Πρέπει να πούμε ότι η διοικηση που υπάρχει στην Αλεξανδρούπολη είναι εξαιρετική, από κει και πέρα οι Αμερικάνοι κάνουν τη δουλειά τους”υποστήριξε στον Focus FM 103,6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη, ο ναύαρχος ε.α Βασίλης Πολίτης.

“Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμία ιδιαίτερη συμφωνία με τους Αμερικανούς για το λιμάνι, το χρησιμοποιούν σαν οικόπεδο, σαν διαμετακομιστικό λιμάνι για τις επιχειρήσεις τους και καλά κάνουν. Σε όλα τα κράτη γίνεται μερική ιδιωτικοποίηση των λιμανιών, εδώ δε γίνεται να τα πουλάμε εντελως, δηλαδή για μεγάλο χρονικό διάστημα και να μην έχουμε εμείς τον έλεγχο”.

“Οι Αμερικάνοι εξασφαλίζουν το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης την ώρα που γίνονται οι επιχειρήσεις αποβίβασης των στρατευμάτων και των διάφορων στρατιωτικών εφοδίων. Το λιμάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι εξοπλισμένο κατάλληλα για να μπορεί να δέχεται όλα τα αμερικανικά πλοία. Και να μη ξεχνάμε ότι το λιμάνι πολύ σύντομα, θα γίνει ένας μεγάλος διακομετακομιστικός σταθμός παραγωγής αερίου. Γι αυτο θα πρέπει η όποια κυβέρνηση να αναλάβει να αξιοποιήσει το λιμάνι, να αναπτύξει τις υποδομές κα τις εγκαταστάσεις”.

“Δεν είναι μόνο το λιμάνι της Αλεξανδρουπολης υπάρχει μία γενική κατρακύλα. Το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας καταρρέει δυστυχώς.Ακόμα και οι ψεύτικες δημοσκοπήσεις, δίνουν πολύ μεγάλο ποσοστό αναποφάσιστων”.

“Να σας πω και ότι τι πιο επίλεκτο σώμα το στρατού , η μοναδα υποβρυχίων καταστροφών, έφυγε από το Ελληνικό που ηταν η βάση της, γιατί την αγόρασε ο κος Λάτσης και τους πήγαν σε κοντέινερ στον ΟΛΠ, μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα για τη μετεγκατάσταση της μονάδας”.

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ:

Κι εδώ:

 

Προηγούμενο άρθροΕκκενώθηκε η κατάληψη Mundo Nuevo συνελήφθησαν 15 άτομα
Επόμενο άρθροΒλαντιμίρ Πούτιν προς δισεκατομμυριούχους της Ρωσίας: «Βάλτε τον πατριωτισμό πάνω από τα κέρδη»