Σοβαρή καταγγελία κάνει η σύζυγος νεκρού οδηγού που δικαιώθηκε δικαστικά και πήρε αποζημίωση , αλλά τώρα η Hellenic Train της ζητά να επιστρέψει την αποζημίωση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, η Hellenic Train ζητά από τη γυναίκα να της επιστρέψει τα χρήματα της αποζημίωσης που είχε λάβει ύστερα από το δυστύχημα που είχε ο άντρας της όταν το όχημα που οδηγούσε συγκρούστηκε με το τρένο που πήγαινε από Λάρισα στο Βόλο.
Με το εξώδικο που της έστειλε η Hellenic Train υποστηρίζει ότι την τελική υπαιτιότητα την είχε ο ΟΣΕ και όχι η εταιρεία. «Είναι μια υπόθεση που έγινε πριν από 15 χρόνια. Το δυστύχημα έγινε το 2008, έχουν γίνει έξι δικαστήρια. Η υπόθεση έχει πάει στον Άρειο Πάγο. Έξι φορές έχει βγει το ίδιο αποτέλεσμα. Το 2020 τελεσιδίκησαν θεωρητικά όλα. Καταβλήθηκαν τα ποσά. Βγήκαν κάτι σαν μια μηνιαία βοήθεια για την κόρη μου, την οποία σταμάτησαν να δίνουν», αναφέρει η καταγγέλλουσα.
Και προσθέτει: «Τώρα η Hellenic Train ζητά πίσω τα χρήματα». Μάλιστα, περιγράφει ότι ο άντρας της έχασε τη ζωή του σε σημείο που δεν υπήρχαν διαβάσεις.

Προηγούμενο άρθροΥπόθεση νεκρού νεογέννητου ερευνά η αστυνομία – Σε ΜΕΘ νοσοκομείου η μητέρα του που ισχυρίζεται ότι δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος
Επόμενο άρθροΈκτακτη διακοπή νερού σε περιοχή της Θεσσαλονίκης