Απίστευτη υπόθεση στη Ρόδο: 24χρονη κατήγγειλε τον πατέρα της για βιασμό γιατί εκείνος διαφωνούσε με τη σχέση της

Με μια απίστευτη υπόθεση ασχολείται η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου με μια 24χρονη να έχει καταγγέλλει τον πατέρα της για βιασμό. Οι αστυνομικοί ωστόσο έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι η νεαρή σκηνοθέτησε τις καταγγελίες γιατί ο 50χρονος διαφωνούσε με την σχέση της με έναν 29χρονο από την Αλβανία.

Πιο συγκεκριμένα, ο 50χρονος πατέρας υπέβαλε μήνυση εις βάρος του 29χρονου συντρόφου της κόρης του υποστηρίζοντας ότι του είχε αποστείλει πορνογραφικό υλικό με πρωταγωνιστή το παιδί του καθώς και απειλητικά σε βάρος του μηνύματα, σύμφωνα με την dimokratiki.gr.

Η 24χρονη κόρη του ωστόσο μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου και κατήγγειλε ότι ο πατέρας της ανά διαστήματα, από τον Δεκέμβριο του 2020 έως και την 17η Φεβρουαρίου 2021 την κρατούσε φυλακισμένη παρά τη θέλησή της στην οικογενειακή πατρική τους οικία στη Ρόδο, όπου περί τα τέλη Φεβρουαρίου 2021 και ενώ βρίσκονταν μόνοι στην ανωτέρω οικία, την εξανάγκασε με χρήση σωματικής βίας και παρά τη θέληση της να έρθει σε ολοκληρωμένη κατά φύση σεξουαλική επαφή μαζί του.

Παράλληλα, ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας της τη χτυπούσε, ιδιαίτερα μετά τη σχέση της με τον 29χρονο, την οποία δεν ενέκρινε και ότι προσπαθούσε με πράξεις βίας σε βάρος της να την αποτρέψει από το να συνεχίσει μαζί του.

Ο 50χρονος προσκόμισε στο πλαίσιο της προανάκρισης ηχογραφημένη συνομιλία των τριών εμπλεκομένων, η οποία απομαγνητοφωνήθηκε κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας την 22α Νοεμβρίου 2022 και από την οποία προέκυψε ότι ο 29χρονος παραδέχεται ότι απαίτησε από την σύντροφό του να υποβάλει μήνυση σε βάρος του πατέρα της, ισχυριζόμενη ότι αυτός την βίασε και της ασκούσε σωματική βία, προκειμένου με αυτό τον τρόπο να αποδείξει ότι τον αγαπάει.

Η 24χρονη κλήθηκε εκ νέου σε κατάθεση και την 3η Μαρτίου 2023 δήλωσε ότι δεν θυμάται την τηλεφωνική συνομιλία, δεν ανεκάλεσε τα όσα είχε πει στις αρχικές καταθέσεις της και εξέφρασε ανησυχίες ως προς την πορεία της έγκλησης που εκκρεμεί σε βάρος του συντρόφου της.

Η γυναίκα δεν εξετάστηκε από ιατροδικαστή, καθόσον δεν επιθυμούσε και δήλωσε τον βιασμό της την 17η Σεπτεμβρίου 2021, ενώ αυτός τελέστηκε, όπως ισχυρίστηκε, τον Φεβρουάριο 2021.

 

Προηγούμενο άρθροΑλλάζει ο καιρός την Παρασκευή
Επόμενο άρθροΚανδεράκης: Σοβαρές ελλείψεις και δυσλειτουργίες σε αεροδρόμια της χώρας