Απίστευτες εικόνες στη Βόρεια Εύβοια! – Ακόμα και τα ΚΤΕΛ περνάνε μέσα από ποτάμι γιατί είναι γκρεμισμένη γέφυρα εδώ και 4 χρόνια!

Απίστευτες καταστάσεις βιώνουν πολίτες σε περιοχή της Βόρειας Εύβοιας για να μεταβούν στην πρωτεύουσα του νησιού τη Χαλκίδα εν έτει 2022.

Εδώ και 4 χρόνια είναι κατεστραμμένη μια γέφυρα στην περιοχή Γούβες, και οι πολίτες είναι υποχρεωμένοι με κίνδυνο – είτε ως επιβάτες των ΚΤΕΛ, είτε ώς οδηγοί – να περνάμε μέσα από το ποτάμι καθώς η γέφυρα έχει πέσει! Κι αυτό συμβαίνει όπως καταγγέλθηκε στον Focus FM ακόμα κι όταν το ποτάμι έχερι αρκετό νερό με αποτέλεσμα να μην μπορεί εύκολα να ανέβει στην άλλη μεριά το το λεωφορείο του ΚΤΕΛ αφού βουλιάζει στη λάσπη.

Οι επιβάτες κάνουν κάθε φορά κυριολεκτικά τον σταυρό τους να μην συμβεί το κακό..

Μετά τις περσινές φωτιές η γύρω περιοχή είναι καμμένη με αποτέλεσμα να υπάρχει ακόμα μεγαλύτερος κίνδυνος τις μέρες που βρέχει. Μαρτυρίες απο την περιοχή αναφέρουν ότι γίνονται κάποιες εργασίες για την γέφυρα όμως 4 ολοκληρα χρόνια δεν έχουν προχωρήσει τα έργα.

Για να μεταβέι κάποιος από την Ιστιαία στην Χαλκίδα είναι αναγκασμένος να αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα και οι κάτοικοι της περιοχής είναι αποκομμένοι από την πόλη, το νοσοκομείο, από δημόσιες υπηρεσίες κλπ.. Κυριολεκτικά ξεχασμένοι. Τους χειμερινούς μήνες δεν υπάρχει δυνατότητα μετάβασης σε Αρκίτσα ή Γλύφα.

Όπως λένε μαρτυρίες από την περιοχή οι οδηγοί των ΚΤΕΛ κάνουν ηρωικές προσπάθειες για να γίνουν τα δρομολόγια μέσα από το ποτάμι. Παράλληλα δε υπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν πως σε άλλο χωριό που “φτιάχτηκε” ο δρόμος πρόσφατα, έπαθε καθίζηση και υπάρχει κι εκεί πρόβλημα..

Αυτά στην πολύπαθη Εύβοια σχεδόν ένα χρόνο μετά τις πυρκαγιές και εν έτει 2022!

Προηγούμενο άρθροΚάλεσε στο τηλέφωνο τον Βλαντιμίρ Πούτιν ο Φινλανδός Πρόεδρος Σάουλι Νιινίστο – Τον ενημέρωσε για την υποψηφιότητα της χώρας του για το ΝΑΤΟ
Επόμενο άρθροΦωτιά σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης-Τραυματίας ο ιδιοκτήτης του