Απίστευτα πράγματα! Και ξαφνικά τέλος οι ΜΕΘ covid!!!

Την κυβερνητική απόφαση για   πλαφόν στα οικόσιτα ζώα και πτηνά, αρχής γενομένης από την Κρήτη, σχολίασε  το πρωί ο γιατρός και ερευνητής του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, μιλώντας στον Focus FM 103.6 και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη.

“Στην  ανακοίνωση της Περιφέρειας Κρήτης επικαλούνται ακόμη και τα μέτρα προστασίας από την Covid. Στην Αγγλία έχει ξεκινήσει η υποχρεωτική καταγραφή των κοτόπουλων που έχεις στο σπίτι για την προστασία από τη γρίπη των πτηνών. Πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε αφελείς. Θέλουν να απαγορεύσουν το δικαίωμα στην αυτάρκεια σε βασικά αγαθά, είναι ξεκάθαρο. Θέλουν να είσαι εξαρτημένος, διότι μόνο έτσι δε διαμαρτύρεσαι, δε ξεσηκώνεσαι.”

“Θα ακολουθήσουν κι άλλα, όπως η απαγόρευση καλλιέργειας λαχανικών στον κήπο σου. Οι πολίτες, μετά και την ανεκδιήγητη κοροϊδία και το ψέμα που βιώσαμε στην πανδημία, πρέπει να ανοίξουν λίγο τα μάτια τους. Υπήρξε μία γιγαντιαία επιχείρηση τρομοκράτησης που σκοπό είχε να ελέγχει τις αντιδράσεις και να σε κάνει υπάκουο υπήκοο. Και αυτό συνεχιζεται, διότι είχε βάση πολύ νωρίτερα”.

“Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί συνεχίζουν τα rapid test, οι ασθενείς με covid μετά την κατάργηση των ειδικών ΜΕΘ θα νοσηλεύονται σε ειδικό γυάλινο δωμάτιο στο χώρο της  εντατικής. Δε κοιτάμε τα χάλια μας, όσες χιλιάδες άνθρωποι πέθαναν διασωληνωμένοι σε διαδρόμους και σε κοινούς θαλάμους, με τον πρωθυπουργό του “δεν ήξερα”.  Όσο για τη συνέντευξή του, απαξίωσα να τη δω. Ο φωτογραφίες από το  backstage όμως είναι ακριβώς στο ίδιο στήσιμο που έγινε μέσα στο υπουργικό συμβούλιο οταν παρίσταναν οι υπουργοί ότι έκλαιγαν και οδύρονταν για τους ανθρώπους στα Τέμπη.”   

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

Προηγούμενο άρθροΣυναγερμός στις αρχές για εξαφάνιση 26χρονης με την τριών ετών κόρη της
Επόμενο άρθροΝίκος Δανιηλίδης: «Το καλοκαίρι θα είναι εξαιρετικά θερμό και η αντιπυρική προετοιμασία μας είναι ανύπαρκτη»