Απεβίωσε ο Ξενοφών Μαυραγάνης μέλος του Συμβουλίου Δεοντολογίας και Καταστατικού Ελέγχου σε Β΄ βαθμό της ΕΣΗΕΜΘ

Απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών ο Ξενοφώντας Μαυραγάνης, δημοσιογράφος, νομικός και συγγραφέας.

Ο Ξενοφών Μαυραγάνης γεννήθηκε στο Πλωμάρι Λέσβου το 1940 και σπούδασε στη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης. Ενεγράφη ως μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ τον Φεβρουάριο του 1971 και άφησε ισχυρό αποτύπωμα στη νεότερη διαδρομή της Ένωσης, τόσο από τη θέση του ως νομικού συμβούλου, που διατήρησε για πολλά χρόνια, όσο και με τη συμμετοχή του σε όργανα της ΕΣΗΕΜ-Θ, στα οποία κόμιζε τη συσσωρευμένη γνώση του, την ευθυκρισία του και το κύρος του. Μέχρι σήμερα ήταν ενεργό μέλος του Συμβουλίου Δεοντολογίας και Καταστατικού Ελέγχου σε Β΄ βαθμό. Υπήρξε επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜ-Θ.

Η Ένωση Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Ξενοφώντα Μαυραγάνη. Τόσο η Διοίκηση όσο και οι εργαζόμενοι στην ΕΣΗΕΜ-Θ νιώθουν ότι έχασαν έναν δικό τους άνθρωπο.

Επίσης τα μέλη του Συμβουλίου Δεοντολογίας και Καταστατικού Ελέγχου σε Β´ βαθμό της ΕΣΗΕΜ-Θ, αποχαιρετούν με βαθιά θλίψη τον εκλεκτό συνάδελφο και μέλος του Συμβουλίου τους, Ξενοφώντα Μαυραγάνη, και εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Προηγούμενο άρθροΜαθητής τραυματίστηκε στο κεφάλι από πέτρα
Επόμενο άρθροΠροφυλακιστέοι οι δύο Πακιστανοί που κατηγορούνται για τρομοκρατία