ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Έκπληκτοι σήμερα παρακολουθήσαμε το νέο «διάγγελμα» του πρωθυπουργού έπειτα από το υπουργικό συμβούλιο, με το οποίο ζητούσε «συγνώμη» από τον ελληνικό λαό, ισχυριζόμενος ότι αυτός και κυβέρνηση του «διδάσκονται» από τις καταστροφές.

Η υποκριτική «συγνώμη» του πρωθυπουργού στους Έλληνες πολίτες ήταν άλλη μία απόπειρα μετάθεσης των εγκληματικών ευθυνών της κυβέρνησης του.

Όσο η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι «διδάσκεται» από τις συνεχείς αποτυχίες της, τόσο η Ελλάδα καταρρέει και καταστρέφεται. Η ΝΔ αποδεικνύεται «ανεπίδεκτη μαθήσεως».

Όποιος όμως «συγχωρεί» το (επαναλαμβανόμενο από τη Νέα Δημοκρατία) έγκλημα, καθίσταται συνένοχος. Διότι, παραφράζοντας την ρήση του Βολταίρου, με αυτόν τον τρόπο η κυβέρνηση επιχειρεί να καταστήσει άπαντες συναυτουργούς στα εγκλήματα της.

Άλλωστε, από τότε που βγήκε η «συγγνώμη», χάθηκε το φιλότιμο. Και η κυβέρνηση δεν διαθέτει το απαραίτητο «πολιτικό φιλότιμο» ώστε να οδηγήσει άμεσα τη χώρα σε εκλογές.

Η Ελληνική Λύση λοιπόν, δεν πρόκειται να δώσει «συγχωροχάρτι» και ζητά άμεσα την παραίτηση της κυβέρνησης καθώς η παραμονή της, μόνον δεινά επιφέρει στην Ελλάδα και τους Έλληνες.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΤηλεκπαίδευση αύριο και την Παρασκευή σε όσες σχολικές μονάδες ανεστάλη η λειτουργία
Επόμενο άρθροΣυνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο δήμο Θέρμης (φωτογραφίες)