Απάντηση στα όσα ανέφερε στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος. Μεταξύ άλλων, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει «Οι πολίτες ζητούν από εμάς να προχωρήσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα σε όλα τα πεδία, πρωτίστως όμως σε όσα έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά τους. Και αυτό θα κάνουμε», παραθέτοντας σειρά μέτρων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

“Οι ισχυρισμοί του πρωθυπουργού στην καθιερωμένη «ανάρτηση εξαπάτησης» θα προκαλούσαν γέλιο, εάν η κατάσταση στην κοινωνία και την οικονομία δεν ήταν τραγική” τονίζει ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επισημαίνει: “Ο Κ. Μητσοτάκης βρίσκεται πραγματικά σε πλήρη σύγχυση και αδυναμία να αντιληφθεί την πραγματικότητα. Πράγμα απολύτως λογικό, αφού η οδυνηρή για τους πολίτες πραγματικότητα, δεν αγγίζει τον πρωθυπουργό, καθώς ο ίδιος την αγνοεί, αφού δεν αναγκάστηκε ποτέ «να ζήσει με 700 ευρώ το μήνα».

Σε αντίθεση με τον πρωθυπουργό, οι πολίτες υποφέρουν από τις αυξήσεις της Ν.Δ. στο ρεύμα, τον καφέ, τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τον συνεχιζόμενο «πληθωρισμό απληστίας» στα βασικά ήδη διαβίωσης, που «συμπτωματικά» έρχονται αμέσως μετά τις ευρωεκλογές.

Κάθε ημέρα παραμονής της κυβέρνησης Μητσοτάκη, εντείνει την μαρτυρική καθημερινότητα των Ελληνίδων και των Ελλήνων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ούτε θέλει ούτε μπορεί να λύσει τα προβλήματα των πολιτών. Εκλογές τώρα”.

Προηγούμενο άρθροΦωτιά στην Υδρα: Στον εισαγγελέα οι 13 συλληφθέντες
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Ενας νεκρός μετά από σύγκρουση I.X. αυτοκινήτου με δίκυκλο