Απαλλαγή για την συνοδηγό του 26χρονου που χτύπησε 2 φορές με το αυτοκίνητο την Εμμα! – «ΟΡΓΗ, ΘΥΜΟΣ, ΘΛΙΨΗ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ !» λέει η μητέρα του αδικοχαμένου κοριτσιού

«ΟΡΓΗ, ΘΥΜΟΣ, ΘΛΙΨΗ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ !» είναι τα συναισθήματα της μητέρας της Έμμας της νεαρής φοιτήτριας που το Νοέμβριο του 2002 έχασε τη ζωή της χτυπημένη 2 φορές απο το αυτοκίνητο 26χρονου στο κέντρο της Θεσααλονίκης.

Η μητέρα του κοριτσιού έστειλε επιστολή στον Focus Fm 103.6 και μίλησε στον Στέφανο Δαμιανίδη εκφράζοντας την οργή της για το βούλευμα με το οποίο απαλλάχτηκε η 19χρονη συνοδηγός του 26χρονου. Η 19χρονη η οποία παρά το γεγονός ότι ήταν μέσα στο όχημα και είδε τα πάντα αρχικά κρύφτηκε σε ξενοδοχείο με τον 26χρονο και την επόμενη ημέρα πήγε στη δουλειά της σαν να μην συνέβη τίποτα!

Δείτε το βίντεο:

Η επιστολή της μητέρας της Έμμας αναφέρει:

«ΟΡΓΗ, ΘΥΜΟΣ, ΘΛΙΨΗ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ! Με αυτά τα συναισθήματα πορεύομαι στην καθημερινότητα κύριε Δαμιανίδη!! Δε φτάνει που πρέπει να διαχειριστούμε τον μεγαλύτερο πόνο που είναι ο χαμός του παιδιού μας πρέπει να διαχειριστούμε την αδικία και την διαπλοκή που μεσουρανούν σ´αυτή τη χώρα ! Ένοχος ο 26 χρόνος που χτύπησε την Εμμα με το αυτοκίνητο 2 φορές .. ένοχος ήταν βέβαια και πριν για πολλά αδικήματα .. κλεψιές , διακίνηση ναρκωτικών , ήταν παράνομα στη χώρα , οδηγούσε χωρίς δίπλωμα αλλα τον είχαν ελεύθερο να κυκλοφορεί μέχρι που έκανε το μόνο που δεν είχε κάνει ως τότε .. να σκοτώσει άνθρωπο και μετα .. κατόπιν εορτής .. τον έβαλαν φυλακή .. αλλα το κακό είχε γίνει !! εντελώς αθώα με ασύστολα ψέματα η συνοδηγός !! Ενώ ο εισαγγελέας προτείνει αυτός να καταδικαστεί για κακούργημα και η 19 χρονη συνοδηγός του για πλημμέλημα βάσει των στοιχείων της δικογραφίας .. ένας δικαστής και 2 πλημμελειοδίκες την απαλλάσσουν από κάθε κατηγορία με ψέμματα .. την απαλλάσσουν λοιπόν λόγω : του νεαρού της ηλικίας της καθώς δεν μπορεί να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις .. του σοκ που υπέστη.. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ προσέλευση της στο τμήμα έστω και ετεροχρονισμένα με σκοπό να συνδράμει … έτσι αναφέρει το βούλευμα .. (συνημμένη φωτό ) (!) Η αλήθεια ομως είναι οτι δεν υπέστη κανένα σοκ μια χαρά έτρεξε να κρυφτεί με τον οδηγό σε ξενοδοχείο και την επόμενη σαν να μην συμβαίνει τίποτα πήγε στη δουλειά της … και φυσικά δεν παρουσιάστηκε αυθόρμητα και αυτόβουλα αλλα ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ πριν σχολάσει από τη βάρδια της .. σύμφωνα με τη δικογραφία και με τον δικηγόρο της (συνημμένο βίντεο) (!) όπως επισης καμία διάθεση δεν είχε να συνδράμει απλά εφόσον την συνέλαβαν δεν είχε επιλογή !! Και δεν είναι μόνο αυτό … Εν συνέχεια ορίζεται το δικαστήριο για τη δολοφονία της Έμμας στις 7/11/2023 στη Θεσσαλονίκη .. το δικαστήριο εννοείται οτι αφορά ΜΟΝΟ στον οδηγό καθώς η συνοδηγός απαλλάσσεται από κάθε κατηγορία (μια γάτα να κλωτσούσε μεγαλύτερη τιμωρία θα είχε) .. και το εξίσου τραγικο είναι .. οτι δεν καλείται στο δικαστήριο ούτε καν σαν απλή μάρτυρας ενώ είναι η μόνη που τα είδε όλα , πριν κατά τη διάρκεια και μετά .. (συνημμένη φωτό ) (!) (!) Ποιος καλύπτει ενα ατομο σεσημασμένο και με συνεχιζόμενη παραβατική συμπεριφορά ;;; Και προπάντων .. γιατί το καλύπτει ;;; Ένας δικαστής 2 πλημμελιοδικες και μια εισαγγελέας που υπογράφει την κλήτευση, βάζουν την υπογραφή τους για να την καλύψουν … γιατί ;;; Αν ήταν το δικό τους παιδί στη θέση του παιδιού μου τόσο εύκολα και με ελαφρά την καρδία θα έβαζαν την υπογραφή τους για να γλιτωσει η συνοδηγός ;;».

Δείτε την επιστολή:
Δείτε το απόσπασμα από το απαλλακτικό βούλευμα παρακάτω:

 

Προηγούμενο άρθροΠερισσότερες από 500 παραβάσεις από οδηγούς σ ένα 24ωρο στη Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθροΙσχυρή σύσταση στους πολίτες να μην κυκλοφορούν στην κοινότητα Λαγκαδά στις 21/8