Απαγορευτικό της ΕΛ.ΑΣ σε συγκέντρωση στην Ομόνοια, ενόψει της επίσκεψης του Ινδού πρωθυπουργού

Στην απαγόρευση της συγκέντρωσης που είχε εξαγγείλει για σήμερα  το απόγευμα στην Ομόνοια ο «Ελληνικός Σύλλογος Φίλων Κασμίρ», λόγω της επίσκεψης του πρωθυπουργού της Ινδίας στην Αθήνα, προχώρησε η Αστυνομία.

Η ΕΛΑΣ επισημαίνει ότι η απαγόρευση επιβάλλεται λόγω του σημαντικού κινδύνου διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής στη συγκεκριμένη περιοχή, από την πραγματοποίηση της  προαναφερθείσας συγκέντρωσης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, απαγορεύεται η πραγματοποίηση της δημόσιας υπαίθριας συνάθροισης η οποία έχει εξαγγελθεί την 25-8-2023 και ώρα 17:00 στην Πλατεία Ομονοίας, από μέλη του “Ελληνικού Συλλόγου Φίλων Κασμίρ” λόγω της επίσκεψης στη χώρα μας του πρωθυπουργού της Ινδίας, στο αστικό δίκτυο που περικλείει την περιοχή αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Αστυνομία Αθηνών κατά το χρονικό διάστημα από 00.00 της 25-08-2023 έως και την 23:59 της 25-08-2023. Η ανωτέρω απαγόρευση επιβάλλεται καθώς απειλείται σοβαρά η διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στην συγκεκριμένη περιοχή από τη διεξαγωγή της ανωτέρω συνάθροισης».

Προηγούμενο άρθροΙστορική επίσκεψη του Ινδού πρωθυπουργού στην Αθήνα για πρώτη φορά ύστερα από 40 χρόνια
Επόμενο άρθρο«Θάλαμος αερίων» η Ελλάδα από τα πύρινα μέτωπα