Αουγκούστο: «Είχα τη στήριξη του ΠΑΟΚ, πλέον είμαι καλά»

Με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, ο Βραζιλιάνος μίλησε για την επιστροφή του δεδομένου πως αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο απέναντι στην Ομόνοια, δείχνοντας πως έχει αφήσει πίσω του το δύσκολο διάστημα του τραυματισμού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Πώς νιώθει για την επιστροφή του μετά από τόσους μήνες: «Σίγουρα είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι επέστρεψα. Νομίζω ότι σε κανέναν ποδοσφαιριστή δεν αρέσει να βρίσκεται έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Η μπάλα είναι η αγαπημένη μας, να βρισκόμαστε μέσα στο γήπεδο. Ευτυχώς, είχα την στήριξη της οικογένειάς μου σε αυτή την δύσκολη στιγμή, την στήριξη όλου του οργανισμού του ΠΑΟΚ και τους ευχαριστώ γι’αυτό. Πλέον είμαι καλά και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μέσα στο γήπεδο».

Ποια είναι η άποψη του για το πως έχει ξεκινήσει η σεζόν: «Νομίζω πως το ξεκίνημα μας ήταν ονειρεμένο. Κανένας δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο ξεκίνημα. Σήμερα, κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Η ομάδα δουλεύει αρκετά καλά, είναι ενωμένη και πιστεύω πως αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να συνεχίσουμε. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα καταφέρουμε να φέρουμε επιτυχίες στο σύλλογο».

Αυτό το αποτέλεσμα κάνει την ζωή του ΠΑΟΚ πιο δύσκολη για την συνέχεια: «Ίσως να μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο, ωστόσο, εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες. Σήμερα χάσαμε μια ευκαιρία να ξεκινήσουμε καλά., να ξεκινήσουμε με νίκη. Δεν το θέλαμε αυτό. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι, και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε από τα άλλα παιχνίδια, έτσι ώστε να πάρουμε μια από τις δύο πρώτες θέσεις για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Αυτό θα το καταφέρουμε αν συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι».

 

Προηγούμενο άρθροΚαμπερίδης : “Δεδομένη η πίεση στον Άρη”
Επόμενο άρθροΝέες διακοπές υδροδότησης