Αντίθετοι στο άνοιγμα των γυμναστηρίων με πιστοποιητικό εμβολιασμού οι ιδιοκτήτες-Τo δικαίωμα στην άσκηση ανήκει σε όλους// Κ. Κοπαρανίδης στον Focus FM

«Θα είναι καταστροφικό αν δεν ανοίξουν άμεσα τα γυμναστήρια. Mπορούν να λειτουργήσουν με μέτρα και κανόνες και το αποδείξαμε αυτό» είπε μιλώντας στον Focus FM και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση o Γραμματέας του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Θεσσαλονίκης.

Aναφερόμενος στις δηλώσεις του Α. Γεωργιάδη ότι τα γυμναστήρια θα ανοίξουν πρώτα για τους εμβολιασμένους και προοδευτικά για τους υπόλοιπους ο κ. Κώστας Κοπαρανίδης τόνισε χαρακτηριστικά: «Τo δικαίωμα στην άσκηση ανήκει σε όλους. Το μέτρο αυτό δεν μπορεί να λειτουργήσει και δεν έχει γίνει σε κανένα άλλο κλάδο», εκτιμώντας πως ήταν μια προσπάθεια του κ. Γεωργιάδη ώστε να προσελκύσει κόσμο για το θέμα των εμβολίων.

Ο κ. Κοπαρανίδης επεσήμανε ακόμη πως είναι άμεση ανάγκη η κυβέρνηση να στηρίξει τις επιχειρήσεις τους καθώς το μέλλον τους είναι αβέβαιο.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη:

Προηγούμενο άρθροΚρήτη: Μαύρη πρωτιά στην αύξηση της ανεργίας- Λάθος η μονοκαλλιέργεια του τουρισμού//Στέλιος Βοργιάς στον Focus FM
Επόμενο άρθροΑνακοινώνεται άνοιγμα των διαπεριφερειακών μετακινήσεων και το τέλος των SMS από τις 14 Μαΐου