Ανθελληνικό το κλίμα στην Τουρκία πριν τις διερευνητικές//Αιτία πολέμου οι δηλώσεις Δένδια σύμφωνα με τα Τουρκικά ΜΜΕ //Ν.ΧΕΙΛΑΔΆΚΗΣ ΣΤΟΝ FOCUS FM

Με το χρόνο για την έναρξη των διερευνητικών συνομιλιών Ελλάδας και Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη να μετρά αντίστροφα, τουρκικά ΜΜΕ σήμερα γράφουν στα πρωτοσέλιδα τους ότι οι δηλώσεις Δένδια για τα 12 ναυτικά μίλια ανατολικά της Κρήτης αποτελούν ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΈΜΟΥ.

Σύμφωνα με τον Δημοσιογράφο- Συγγραφέα –Τουρκολόγο Νίκο Χειλαδάκη που μίλησε στον FOCUS FM και στην Δέσποινα Μποτίτση το κλίμα είναι ιδιαίτερα προκλητικό και ανθελληνικό.

«Το ερώτημα που τίθεται είναι πως πηγαίνουμε σε διερευνητικές με την Τουρκία όταν δημιουργείται αυτό το φιλοπόλεμο κλίμα από την άλλη πλευρά. Τις τελευταίες ώρες επικρατεί ένας έντονος ανθελληνισμός» επεσήμανε ο Κ. Νίκος Χειλάδάκης.

Εκτίμησε ότι η απόφαση αυτή, να ασκήσουμε ουσιαστικά τα κυριαρχικά μας δικαιώματα για πρώτη σε αυτή την περιοχή, μια καθαρά νόμιμη κίνηση από την πλευρά μας ίσως πυροδοτήσει ανεξέλεγκτες εξελίξεις.

Ακούστε την αποκαλυπτική συνέντευξη εδώ:

 

Προηγούμενο άρθροΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ // Δ. Ποντίκας στον Focus FM// Η μετάλλαξη του κορωνοϊου το καθιστά αναποτελεσματικό και με σύντομη ημερομηνία λήξης.- Ανεδαφική κάθε συζήτηση για τον εμβολιασμό.
Επόμενο άρθροΚυρ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα μεγαλώνει ξανά.