Ανοιχτοί για το κοινό σήμερα και αύριο χώροι του Μετρό Θεσσαλονίκης

Χώρους του Μετρό Θεσσαλονίκης θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν σήμερα και αύριο (26-27 Νοεμβρίου) όσοι πολίτες ενδιαφέρονται, καθώς, η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ συμμετέχει στο φετινό OPEN HOUSE THESSALONIKI 2022 με δύο από τις εγκαταστάσεις της.

Οι χώροι που θα είναι ανοιχτοί για το κοινό από τις 10:00 το πρωί εως και τις 15:00 το μεσημέρι είναι το Αμαξοστάσιο της Πυλαίας όπου στεγάζεται και το Κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας του Μετρό καθώς και ο σταθμός Παπάφη.

Το Αμαξοστάσιο Πυλαίας βρίσκεται:
Ερυθρού Σταυρού 20-24, Πυλαία 55535 (δίπλα στο The Mart και τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης).

Ο Σταθμός Παπάφη βρίσκεται:
Ανατολικά από Παπάφη 33, Θεσσαλονίκη 54638 (μπροστά στην είσοδο του Παπαφείου Ορφανοτροφείου) και δυτικά στην συμβολή των οδών Παπάφη και Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους ενώ συνιστάται στους επισκέπτες να προσέρχονται εγκαίρως στους χώρους που θέλουν να επισκεφθούν, καθώς δεν πραγματοποιούνται ξεναγήσεις μετά τη λήξη του ωραρίου, οπότε, αν υπάρχει αναμονή ενδέχεται να μην καταφέρουν να παρακολουθήσουν την ξενάγηση.

Για την περιήγησή τους στις εγκαταστάσεις της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ οι επισκέπτες θα πρέπει να ακολουθούν αποκλειστικά τις προδιαγεγραμμένες διαδρομές καθώς πρόκειται για χώρους με ιδιαίτερες απαιτήσεις ασφαλείας. Μέχρι την παράδοσή τους οι χώροι διατηρούν τον εργοταξιακό χαρακτηρισμό τους και τυχόν παρέκκλιση μπορεί να οδηγήσει σε περιοχή που ηλεκτροδοτείται με ρεύμα τάσης 750 Volt.

Όσοι δεν συμμορφώνονται με τις οδηγίες θα καλούνται να απομακρυνθούν.

Οι φωτογραφήσεις και η λήψη video θα είναι ελεύθερες

 

Προηγούμενο άρθροΟ καιρός σήμερα 26/11 στη Μακεδονία και τη Θράκη
Επόμενο άρθροΣυλλήψεις για μεταφορά παράνομων μεταναστών