Ανοιχτό για όλους τους πολίτες θα παραμείνει το Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που σημειώνονται και αναμένεται να συνεχιστούν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Σύμφωνα με εντολή του δημάρχου Σίμου Δανιηλίδη, το Δημοτικό Κολυμβητήριο που βρίσκεται στο Πολυαθλητικό Κέντρο στην περιοχή του Κρυονερίου θα λειτουργήσει δωρεάν καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου προκειμένου να εξυπηρετηθούν όλοι όσοι αναζητήσουν μια εναλλακτική όαση δροσιάς.

Αναλυτικότερα, οι εγκαταστάσεις του Kολυμβητηρίου θα είναι ανοιχτές για το κοινό την Παρασκευή 25 Ιουνίου 09:00-16:30 και 20:30-22:00, ενώ το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Ιουνίου 09:00-14:00. Λόγω του κινδύνου εξάπλωσης της πανδημίας, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με ιατρική βεβαίωση και αρνητικό test covid-19 (self test, rapid test ή PCR) ή με πιστοποιητικό εμβολιασμού τουλάχιστον 14 ημερών.

Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται απ’ ευθείας στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών: 2310 200327.

Προηγούμενο άρθροΠαίζει και στο διπλό ο Στέφανος
Επόμενο άρθροΑνακοίνωσε το deal με τον Μήτογλου η Αρμάνι Μιλάνου