Ανοιχτά σήμερα τα σχολεία στον δήμο Λαγκαδά – Κλειστά στους Δήμους Νάουσας, Βοΐου, Φλώρινας και Πρέσπων

Με απόφαση του Δημάρχου Λαγκαδά κ. Ιωάννη Ταχματζίδη σήμερα όλα τα σχολεία στον δήμο Λαγκαδά, που χθες έμειναν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στο μεταξύ λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονόπτωση – παγετός) που επικρατούν στην περιοχή, σήμερα Τρίτη (01.03.2022), δεν θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί, καθώς και όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Η.Π. Νάουσας.

Κλειστά σήμερα τα σχολεία και στον δήμο Βοΐου λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) του Δήμου Βοΐου θα παραμείνουν κλειστές. Οι Παιδικοί και οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Συνεχίζει η έντονη χιονόπτωση στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας με την κίνηση των οχημάτων σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο να γίνεται με την χρήση μόνο χειμερινών ελαστικών η αντιολισθητικών αλυσίδων όπου κρίνεται απαραίτητο.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους Δήμους Φλώρινας και Πρεσπών λόγω επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων και της έντονης χιονόπτωσης που πλήττει την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας αυτή την ώρα.

Προηγούμενο άρθροΜαίνονται οι μάχες στην Ουκρανία – Ρωσική στρατιωτική οχηματοπομπή βόρεια του Κιέβου εκτείνεται σε μήκος 64 χιλιομέτρων
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Τρεις ληστείες σε ψιλικατζίδικα μέσα σε 6 ώρες