Άνω Πατήσια: Παιδικός σταθμός “ξέχασε” νήπιο στο δρόμο- Διερχόμενη γυναίκα το παρέδωσε στο σταθμό

Απίστευτο περιστατικό στα Άνω Πατήσια με πρωταγωνιστή ένα 2χρονο αγοράκι καθώς φέρεται να ξεχάστηκε στο δρόμο από τους υπεύθυνους του παιδικού σταθμού που πήγαινε, σύμφωνα με καταγγελίες του πατέρα του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, και όσο και εάν ακούγεται απίστευτο, ο παιδικός σταθμός στον οποίο πηγαίνει ο γιος του, τον ξέχασε στο δρόμο το οποίο καταγγέλει με αναρτήσεις του στα κοινωνικά δίκτυα επώνυμα.
Όπως υποστηρίζει κλήθηκε από την αστυνομία να πάει στο τμήμα και να καταθέσει, καθώς ο μόλις δύο ετών γιος του, βρέθηκε να περιπλανάται στον δρόμο από διερχόμενη κυρία, λίγα μέτρα μακριά από το σχολείο του.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 2χρονος γιος του βρέθηκε από διερχόμενη κυρία να περιπλανιέται ασυνόδευτος έξω από τον σταθμό στο απέναντι πεζοδρόμιο αρκετά μέτρα πιο πάνω, πρωινή ώρα κατά την οποία φυλασσόταν στον εν λόγω σταθμό. Όπως υποστηρίζει ο πατέρας, η κυρία στη συνέχεια εντόπισε τον σταθμό και τους παρέδωσε το παιδί ενώ παράλληλα ειδοποίησε την αστυνομία η οποία και στη συνέχεια μας ενημέρωσε για το συμβάν.
Μαζί με τη σύζυγό του κινήθηκαν άμεσα νομικά κατά του ιδιωτικού σχολείου.

Προηγούμενο άρθροΑπολογείται ο 63χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 2 ανήλικων αγοριών
Επόμενο άρθροΣτα….. χέρια οι Γάλλοι για ένα λίτρο βενζίνης -Στη μαύρη αγορά τα καύσιμα