Ανεξαρτητοποιήθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αγγελική Αδαμοπούλου(για δεύτερη φορά)

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αγγελική Αδαμοπούλου ανεξαρτητοποιήθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.
Με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, η Αγγελική Αδαμοπούλου έκανε γνωστό πως δεν ανήκει πλέον στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Αγγελική Αδαμοπούλου είχε προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ στις 20 Δεκεμβρίου του 2022, ωστόσο μόλις 2 μήνες μετά, ανεξαρτητοποιήθηκε για δεύτερη φορά αποχωρεί.

Υπενθυμίζεται πως είχε εκλεγεί αρχικά με το ΜέΡΑ25 και είχε αποχωρήσει στις 8 Μαρτίου 2022, καταγγέλλοντας σεξισμό και έλλειμμα δημοκρατίας στο κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη.

Τον Δεκέμβριο είχε συναντηθεί με τον Τσίπρα και είχαν συμφωνήσει την προσχώρησή της στον ΣΥΡΙΖΑ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ TAG

Προηγούμενο άρθροΠαλαιός Παντελεήμονας Πιερίας: Καταστράφηκαν 4 κτίρια από τη φωτιά που ξέσπασε το πρωί-Δεν υπάρχουν τραυματίες(φωτογραφίες)
Επόμενο άρθροΧΑΡΑΡΙ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΕΟ!