Στις Ανεξάρτητες αρχές αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της σημερινής του τοποθέτησης στον Focus FM 103.6 και στην εκπομπή “Κόντρα στο Σύστημα” με τον ψυχολόγο Γρηγόρη Σερέτη ο Δημήτρης γνωστός με το προσωνύμιο, “Τραπεζικός”.

«Οι ανεξάρτητες αρχές δημιουργήθηκαν από το 1980 μέχρι σήμερα με εντολή των δανειστών. Είναι ένα παρακράτος που δουλεύει παράλληλα και υπεράνω του κράτους. Έχουμε περίπου 33-34 ανεξάρτητες αρχές οι 6 είναι εντός συνταγματικού τόξου και οι υπόλοιπες εκτός συνταγματικού τόξου. Το κράτος δεν μπορεί να παρέμβει τους έχει εκχωρήσει όλες τις κρατικές αρμοδιότητες. Αυτοί που δουλεύουν στις ανεξάρτητες αρχές είναι Έλληνες πολίτες υπό την εποπτεία των δανειστών» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τον χουλιγκανισμό, την επιδρομή των Κροατών χούλιγκαν και τη δολοφονία του φιλάθλου της ΑΕΚ ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Ζούμε σ ένα κράτος που η Κολομβία λειτουργεί καλύτερα από την Ελλάδα. Ξεκίνησε μια εγκληματική οργάνωση από την Κροατία. Οι Ελληνικές αρχές ειδοποιήθηκαν από το Μαυροβούνιο αλλά και από την Αλβανία. Τους είχαν δώσει μάλιστα και τις πινακίδες των αυτοκινήτων του κομβόι που ερχόταν απ΄την Κροατία. Ήξεραν τα πάντα κι όμως δεν έκαναν  τίποτα».

Ακούστε ολόκληρη τη συζήτηση στο ηχητικό που ακολουθεί:

Προηγούμενο άρθροΣύγκρουση ΙΧ αυτοκινήτου με μοτοσικλέτα με δύο τραυματίες
Επόμενο άρθροΕξιτήριο έλαβε η μητέρα του 29χρονου που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια και ένας Κροάτης – Συνεχίζουν να νοσηλεύονται τρεις Έλληνες