Ανδρέας Παπακυριακόπουλος: “Αυτή τη στιγμή ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι υποχείριο σε όποιον επιθυμήσει να τον ρίξει. Είναι ικανός να αιματοκυλήσει την ανθρωπότητα προκειμένου να γλιτώσει τις προσωπικές ποινικές του ευθύνες και την ατίμωση” – ΗΧΗΤΙΚΟ

“Η υπόθεση με το γιο του Μπάιντεν είναι ένα ασύλληπτο σκάνδαλο” δήλωσε στον Focus και Στέφανο Δαμιανίδη ο δημοσιογράφος Ανδρέας Παπακυριακόπουλος.

“Έδωσε ένα laptop για σερβις και το περιεχόμενο του διέρρευσε στην New York Post. H εφημερίδα δεν ασχολήθηκε ούτε με τα ναρκωτικά, ούτε με τις γυμνές φωτογραφίες. Ασχολήθηκε με τα οικονομικά θέματα και σκάνδαλα που προκυπτουν. Και βγήκαν δημοσιογράφοι και πολιτικοί των δημοκρατικών και μίλησαν για ρώσικη παραπληροφόρηση.

Στη συνεχεια η Daily Mail εξέτασε τα στοιχεία αυτά με επιστημονικά δεδομένα και διαπίστωσε ότι το περιεχομενο του laptop είναι ακριβές. Πρόκειται για περιεχόμενο που αρκούν για να γκρεμίζουν ή να εκβιάσουν οποιαδήποτε κυβέρνηση”.

“Επίσης υπάρχει ένα video με το γιό του Τζο Μπάιντεν να καπνίζει κρακ, γυμνός , χασκογελώντας και να ζυγιζει μεγάλη ποσότητα μεθαμφεταμινών την ίδια στιγμή που ο πατέρας του στο Κογκρέσο – ως γερουσιαστής ακόμα των δημοκρατικών- καλούσε να περάσει νομοσχέδιο με αυστηρες ποινες ακόμα και για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών”.

“Ο πρόεδρος έπαιρνε μηνύματα από το γιό του με σαδιστικό πορνογραφικό υλικό. Από τα emails προκύπτει ότι, όχι μόνο ειχε γνώση για τα οικονομικά σκάνδαλα του γιού του, αλλά υπήρχε και συναλλαγή που αφορά τον ίδιο το Τζο Μπάιντεν. Αυτή τη στιγμή ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι υποχείριο σε όποιον επιθυμήσει να τον ρίξει. Είναι ικανός να αιματοκυλήσει την ανθρωπότητα προκειμένου να γλιτώσει τις προσωπικές ποινικές του ευθύνες και την ατίμωση”.

“Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα μελος του ΟΟΣΑ σε ακρίβεια καυσίμου. Με βάση το μισθο του ο Έλληνας πληρώνει ένα θηριώδες ποσό για τα καύσιμα”.

Προηγούμενο άρθροΚινητοποίηση της πυροσβεστικής για φωτιά σε ξερά χόρτα στη Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθροΚαιρός σήμερα: Έως 33 βαθμούς η θερμοκρασία -Πού θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές