Ανδρέας Μουτζουρούλιας: “Δούρειος Ίππος της Άγκυρας στην Ελλάδα οι πακιστανικές οργανώσεις που δρουν στη χώρα μας”

“Μετά την επίσκεψη του κυρίου Μηταράκη σε Πακιστάν και Μπαγκλαντές, βλέπω πως η ελληνική κυβέρνηση δεν βάζει μυαλό” υπογράμμισε ο αναλυτής-δημοσιογράφος Ανδρέας Μουντζουρούλιας μιλώντας στην εκπομπή του Στέφανου Δαμιανίδη στον ρ/σ Focus.


“Αν δείτε τις δηλώσεις του κυρίου Μηταράκη ο οποίος προσπάθησε να μειώσει τις όποιες αντιδράσεις υπήρχαν, βλέπουμε ότι η κυβέρνηση έχει άλλους σχεδιασμούς. Και θα πρέπει να λογοδοτήσει στον ελληνικό λαό διότι πολύ φοβάμαι, ότι στο άμεσο μέλλον -τα επόμενα 20-30 χρόνια- θα είμαστε μειονότητα στην ίδια μας τη χώρα”, σημείωσε.

“Η συμμαχία με την Ινδία θα ήταν μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα” συνέχισε ο κος Μουτζουρούλιας.

“Θα πρέπει σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι τις τελευταίες εβδομάδες οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες με διάφορες εκθέσεις, στην ουσία στοχοποιούν την Τουρκία και μιλούν ξεκάθαρα για ανάμιξη του τουρκικού παράγοντα και της οικογένειας Ερντογάν στο Κασμίρ. Μιλάμε για απίστευτες αποκαλύψεις, οι οποίες δεν έχουν πάρει μεγάλες διαστάσεις στη χώρα μας, με επιχειρήματα και με αποδείξεις οι Ινδοί αναφέρουν ότι τόσο η οικογένεια Ερντογάν, όσο και τουρκικές ΜΚΟ, χρηματοδοτούν ισλαμιστικές οργανώσεις στο Κασμίρ αλλά και μέσα στο Πακιστάν, ούτως ώστε να διεξάγουν τρομοκρατικές επιχειρήσεις μέσα στο Κασμίρ για να αποσταθεροποιήσουν την περιοχή. Για την Ινδία η Τουρκία είναι ο νούμερο δύο εχθρός μετά το Πακιστάν και θεωρώ ότι οι κινήσεις αυτές, το να επιτρέπουμε στους Πακιστανούς να κάνουν πορεία έξω από την ινδική πρεσβεία, δεν στέλνει και το καλύτερο μήνυμα στη σύμμαχο που θέλουμε να έχουμε. Αυτές είναι εικόνες οι οποίες μας προβληματίζουν και νομίζω ότι πρέπει να επανεξετάσουμε και να ερευνήσουμε τι κρύβεται πίσω από αυτές τις πακιστανικές οργανώσεις που βρίσκονται στην Ελλάδα και ποιες χώρες εξυπηρετούν και από ποιες ώρες χρηματοδοτούνται.Γιατί στην ουσία αυτές οι οργανώσεις είναι ο Δούρειος ίππος της Άγκυρας στην Ελλάδα οι οποίες θέλουν να προπαγανδίζουν τις θέσεις της Τουρκίας και του Πακιστάν, ούτως ώστε να βλάψουν την ελληνική εξωτερική πολιτική”, ανέφερε.

Για δήλωση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια οτι το Αιγαίο δεν θα μετατραπεί σε Κόλπο του Μεξικό (όσον αφορά και το θέμα των υδρογονανθράκων), ο κος Μουτζουρούλιας σχολίασε: “Η συγκεκριμένη δήλωση του κυρίου Δένδια ναρκοθετεί τον σχεδιασμό που υπήρξε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Όπως φαίνεται η χώρα μας δεν πρόκειται να ασχοληθεί με αυτό το ζήτημα. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι τους τελευταίους μήνες η Greenpeace και διάφορες άλλες οργανώσεις, συνεχώς στέλνουν το ελληνικό κράτος στα δικαστήρια, καθώς θεωρούν ότι τυχόν έρευνες θα προκαλέσουν ζημιά στα δελφίνια και τις φάλαινες στην Ανατολική Μεσόγειο, Πρόκειται για αστειότητες”.

Προηγούμενο άρθροΒρετανία: Καταργείται η υποχρεωτική καραντίνα για τους φορείς του ιού
Επόμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος: Η ακρίβεια ήδη γονατίζει τους Έλληνες αλλά έρχονται ακόμη πιο δύσκολες μέρες για τα νοικοκυριά – ΗΧΗΤΙΚΟ