Ανδρέας Λαζαρόπουλος στον Focus FM 103.6: “Βασικός λόγος για τον οποίο είμαστε εκτός ΕΣΥ είναι για να μη βλέπουμε και καταγγέλουμε όσα τρομακτικά συμβαίνουν μέσα στα νοσοκομεία. Αποκρύπτονται στοιχεία και αυτό βολεύει το σύστημα”

Στον Focus FM 103.6 και στην εκπομπή του δημοσιογράφου Στέφανου Δαμιανίδη, φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά σήμερα ο γενικός ιατρός, Ανδρέας Λαζαρόπουλος.

“Θέλουν ντε και καλά να μας βάλουν σε μία λογική εμβολιασμού. Όσοι τρόμαξαν, τρόμαξαν. Τώρα τα πράγματα είναι τόσο ξεκάθαρα, που αρχίζει να γίνεται λίγο αστεία, αν δεν ήταν επικίνδυνη αυτή η ιστορία”, ανέφερε.

“Τα τελευταία χρόνια χαρακτηρίζονται από μία και μόνη λέξη: δυστοπία. Έχει χαθεί η κοινή λογική παντού”, υπογράμμισε ο κ. Λαζαρόπουλος.

“Όταν αποφάσισαν να χειραγωγήσουν την πανδημία, έπρεπε όσοι γιατροι είχαν μια αυτοτέλεια στη σκέψη τους και μία παρρησία στο λόγο τους, να πεταχτούν έξω. Οι όποιοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία, ήταν ανεμβολίαστοι. Τώρα λένε κάποιοι γιατί δεν κάνουμε τις κινήσεις μας θεσμικά, τι θεσμικά, αφού μας κλείσατε τις πόρτες”, ανέφερε.

“Για να πάρουμε ένα οποιοδήποτε σκεύασμα, θα πρέπει να προσδοκούμε ένα σαφές όφελος και να έχουμε ένα ικανοποιητικό προφίλ ασφαλείας. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μία νόσο που έχει γίνει ενδημική εδώ και καιρό. Είναι πολιτική η απόφαση να μη την χαρακτηρίσουν ενδημική στην Ελλάδα. Η νόσος έχει εκφυλιστεί και τα εμβόλια είναι ξεπερασμένα”, τόνισε ο ίδιος.

“Λέγεται ότι εμείς βγήκαμε από το σύστημα για λόγους εκδικητικότητας και παραδειγματισμού. Σαφέστατα ισχύουν αυτές οι παράμετροι. Ένας ακόμη λόγος για τον οποίο είμαστε εκτός, είναι για να μη βλέπουμε και καταγγέλλουμε επισήμως και θεσμικά, όσα τρομακτικά συμβαίνουν μέσα στα νοσοκομεία. Αποκρύπτονται στοιχεία και αυτό βολεύει το σύστημα”, κατέληξε.

Προηγούμενο άρθροΧωρίς ρεύμα την Πέμπτη περιοχή της Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΝέες προκλήσεις: Υπερπτήσεις τουρκικών F-16 πάνω από Αγαθονήσι και Ανθρωποφάγους