Αναβολή της δράσης καθαρισμού του Καρατάσιου, λόγω της επερχόμενης κακοκαιρίας.

Ανακοινώνεται πως η δράση καθαρισμού που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου αναβάλλεται λόγω της επικείμενης εκδήλωσης ακραίων καιρικών φαινομένων, όπως αυτά περιγράφονται από έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Με μεγάλη συμμετοχή και πολύ σημαντικά μηνύματα για τη σωστή χρήση και υπεράσπιση του δημόσιου χώρου, ξεκίνησαν οι εθελοντικές δράσεις καθαρισμού στον Δήμο Παύλου Μελά.

Με σύνθημα «Το περιβάλλον μας χρειάζεται και είναι υπόθεση όλων», οι Αντιδημαρχίες Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Εθελοντισμού του Δήμου Παύλου Μελά μαζί με εθελοντικές ομάδες και εθελοντές συνέλεξαν το πρωί της Κυριακής 7 Φεβρουαρίου 85 μεγάλους σάκους με κάθε λογής σκουπίδια από ένα χώρο 330 στρεμμάτων του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά.

Στα δύο σημεία συγκέντρωσης διανέμονταν γάντια και σακούλες τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής που επιβάλλει η εποχή μας, λόγω πανδημίας και παρέχονταν οδηγίες για τους χώρους καθαρισμού. Με μεγάλη χαρά μικροί και μεγάλοι άδραξαν την ευκαιρία του καλού καιρού και συνδύασαν τη βόλτα αναψυχής με την εθελοντική προσφορά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις δύο επόμενες Κυριακάτικες δράσεις στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου και στο δασύλλιο Μετεώρων Πολίχνης. Την δράση υποστήριξαν οι Εθελοντικές Ομάδες ΠΡΟΤΕΚΤΑ Παύλου Μελά και Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων.