Αναστάσιος Λαυρέντζος στον Focus FM: “Υπάρχει μία διαρκής εξαπάτηση του ελληνικού πληθυσμού, αποκρύπτουν την πραγματικότητα. Οδηγούμαστε σε ολέθριες συνέπειες” – HXHTIKO

Για «αντικατάσταση πληθυσμού» έκανε λόγο ο συγγραφέας και πολιτικός αναλυτής Αναστάσιος Λαυρέντζος, μιλώντας στον Focus Fm 103,6 και το Στέφανο Δαμιανίδη, αναφορικά με το συνωστισμό χιλιάδων Πακιστανών την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα.

“Είδαμε ξεκάθαρα πως έχουν κατακλύσει ειδικά το κέντρο της Αθήνας αλλά και άλλες περιοχές της χώρας αλλοδαποί, στην πλειονότητά τους παράνομοι”, υποστήριξε.

“Όταν συμπληρώνουν τον απαιτούμενο αριθμό, εμφανίζονται ως ομάδες με πολύ συγκεκριμένη ταυτότητα την οποία και προβάλουν με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο. Είναι ενδεικτικό ότι στο Σύνταγμα δεν υπήρχαν Έλληνες εξαιτίας και των υγειονομικών μέτρων και αυτό δείχνει την ασυμμετρία της συμπεριφοράς του ελληνικού κράτους. Χιλιάδες Πακιστανοί διασκέδαζαν χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, σε μία πόλη που δε θύμιζε καθόλου Αθήνα”.

Ο γνωστός αναλυτής ανέφερε και ενδιαφέροντα στοιχεία τα οποία, όπως τόνισε, δεν πρέπει να διαφεύγουν της προσοχής μας.

“Το Πακιστάν είναι μία χώρα που έχει πυρηνικά, τεχνολογία . έχει φιλοτουρκική πολιτική , να θυμίσω ότι είναι από τις πρώτες χώρες που αναγνώρισαν το ψευδοκράτος στη Βόρεια Κύπρο. Είναι μία χώρα που έχει υπερπληθυσμό και μέσω αυτού ασκεί πολιτική, εγκαθιστά δηλαδή κοινότητες σε διάφορες χώρες και τις χρησιμοποιεί ως μοχλούς επιρροής. Ένα πολύ σημαντικό στατιστικό στοιχείο, από το Πακιστάν το ποσοστό των ανδρών που έρχονται, φτάνει το 96%. Καταλαβαίνετε οτι δεν έχουμε να κάνουμε καθόλου με προσφυγικές ροές. Το άλλο σκέλος αποκαλύπτει και το πρόβλημα ενημέρωσης που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη χώρα. Δεν παρουσιάζουν πράγματα που δεν πρέπει να παρουσιαστούν, καθώς είναι απόλυτα εξαρτημένα από την εξουσία. Εδώ αναδεικνύεται και η σημασία του διαδικτύου το οποίο πρέπει να το αξιοποιούμε κατάλληλα, γιατί είναι και αυτό που κατέδειξε το πρόβλημα” σημείωσε.

Ο κος Λαυρέντζος χαρακτήρισε ανόητες τις αναφορές περί “αυθόρμητης συγκέντρωσης” που χρησιμοποίησαν κυβερνητικοί παράγοντες, ή διάφοροι -όπως είπε- μηχανισμοί προπαγάνδας, για να δικαιολογήσουν αυτό που είδαμε.

“Όποιος θέλει την αλήθεια , δεν πρέπει να ακούει τις ανόητες δικαιολογίες, αλλά να βλέπει αυτά που έγιναν και δείχνουν ποια είναι η πραγματικότητα, που επιμελώς μας κρύβουν. Είναι το αποτέλεσμα της δήθεν αποσυμφόρησης των νησιών . Το άλλο ψέμα που λέγεται είναι ότι έχουν σταματήσει οι ροές και πλέον η χώρα βρίσκεται υπό έναν έλεγχο. Στην πραγματικότητα με τις μεταφορές αλλοδαπών που έκαναν στην ενδοχώρα, έχει αδειάσει ο χώρος στα νησιά για την υποδοχή του επόμενου κύματος. Το καταλαβαίνουμε από τις επενδύσεις που έχουν γίνει”, είπε.

Ο πολιτικός αναλυτής και συγγραφέας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου αναφορικά με τη “νέα κατάσταση που διαμορφώνεται από τη συνεχιζόμενη ανεξέλεγκτη εισροή παράνομων μεταναστών” και υποστήριξε ότι “το λαθρομεταναστευτικό σε κάθε περίπτωση πρέπει να συνδέεται με το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας μας”.

Προηγούμενο άρθροΑπόστολος Ζέρβας στον Focus FM: «Επενδύουν στο φόβο και την τρομοκρατία. Οι άνθρωποι είναι πανικόβλητοι» – ΗΧΗΤΙΚΟ
Επόμενο άρθροΔημήτρης Γάκης: “‘Εχουμε πάνω από 20.000 νεκρούς. Και αυτοί οι νεκροί περιμένουν δικαίωση” – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM