Ανακοίνωση του Λιμενικού για την αυτοκτονία μητέρας και γιου που έπεσαν με το αυτοκίνητο στη θάλασσα στου Νέους Επιβάτες

Ανακοίνωση σχετικά με την αυτοκτονία μητέρας και γιού στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης, οι οποίοι δέθηκαν με χειροπέδες στο τιμόνι του αυτοκινήτου και έπεσαν με το αυτοκίνητο στη θάλασσα, εξέδωσε το Λιμενικό Σώμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, για πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στην θαλάσσια περιοχή των Νέων Επιβατών Δ. Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης.

Στην περιοχή μετέβησαν στελέχη του Α’ Λιμενικού Τμήματος Νέας Μηχανιώνας, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, καθώς και κλιμάκιο της Β’ Ε.Μ.Α.Κ.

Το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ ανέσυρε από το Ι.Χ.Ε. όχημα χωρίς τις αισθήσεις του έναν 50χρονο άνδρα, καθώς και μία 77χρονη γυναίκα. Από επιτόπια εξέταση ιατροδικαστή Θεσσαλονίκης διαπιστώθηκε ο θάνατός τους ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, όπου πρόκειται να παραγγελθεί διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Το όχημα ανελκύστηκε από τη θάλασσα από γερανοφόρο όχημα με τη συνδρομή ιδιώτη δύτη.
Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

 

Προηγούμενο άρθροΣυναγερμός στην παραλία της Θεσσαλονίκης – Γυναίκα ζαλίστηκε και έπεσε στον Θερμαϊκό
Επόμενο άρθροΠανελλαδικές 2022: Σήμερα μετά τις 13:00 ανακοινώνονται οι βαθμοί